reklama
Ja się mogę tylko podpisać pod tym pytaniem - najbardziej interesują mnie opinie o ginekologach z Elbląga.... ale obawiam się że jesteśmy tu jakoś tak ..."mniejszością"?? Ale aż się wierzyć nie chce że nie zaglądają tu żadne dziewczyny z Elbląga...
wiewio
Fanka BB :)
hej! Co do szpitala to słyszałam różne opinie - jedni pochlebnie wypowiadają sie o Szpitalu na ul. Żeromskiego (coraz więcej pozytywów) a inni z kolei chwalą porodówkę w Wojskowym. Mnie osobiście Żeromskiego odstrasza... Jeśli chodzi o lekarza - ja na razie chodzę do dr. Pasiecznego i jestem bardzo zadowolona- ale to dopiero początek...
. Pozdrawiam!
ja z opinii koleżanek zdecydowanie polecam szpital na Żeromskiego - możesz dogadać się z położnymi ze szkoły rodzenia i na telefon przyjadą kiedy to zacznie się poród. Opieka dobra, grunt to pozytywne nastawienie.
podrawiam
Ps. Czy ktoś ma termin na maj/czerwiec?
Bo ja prawdopodobnie na 01.06.2006
podrawiam
Ps. Czy ktoś ma termin na maj/czerwiec?
Bo ja prawdopodobnie na 01.06.2006
witam mamusie elblazanki !!
ja rozwniez jestem z Elblaga, prowadzi mnie doktor Flak i jestem bardzo zadowolona, rodzic bede w szpitalu na Zeromskiego, juz ogladalam porodowke, bardzo kameralnie, cichutko i sale nie sa zle, najwieksza atrakcja jest jednak salka do porodow rodzinnych, na nia sie napewno zdecyduje bo warto-bardzo przytulna jesli mozna to tak nazwac, polecam takze szkole rodzenia Teresy Sawickiej tez przy tym szpitalu, najlepiej zaczac chodzic w 7miesiacu, to na tyle i trzymajcie sie cieplutko mamusie..
ja rozwniez jestem z Elblaga, prowadzi mnie doktor Flak i jestem bardzo zadowolona, rodzic bede w szpitalu na Zeromskiego, juz ogladalam porodowke, bardzo kameralnie, cichutko i sale nie sa zle, najwieksza atrakcja jest jednak salka do porodow rodzinnych, na nia sie napewno zdecyduje bo warto-bardzo przytulna jesli mozna to tak nazwac, polecam takze szkole rodzenia Teresy Sawickiej tez przy tym szpitalu, najlepiej zaczac chodzic w 7miesiacu, to na tyle i trzymajcie sie cieplutko mamusie..
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Hej! To jeszcze raz ja 
Okazało się że trzeba mieć w wojewódzkim zaświadczenie o ukończeniu szkoły rodzenia aby mieć poród rodzinny.Niestety nie chodziłam i mam problem bo chcemy z mężem rodzić razem. Czy wiecie może jak jest w innych szpitalach? Na Żeromskiego czy Wojskowym. Zależy mi bardzo na obecności męża, wiadomo jak to jest.
Proszę o odzew bo zaczęłam się bać że zostanę sama
pozdrawiam
Okazało się że trzeba mieć w wojewódzkim zaświadczenie o ukończeniu szkoły rodzenia aby mieć poród rodzinny.Niestety nie chodziłam i mam problem bo chcemy z mężem rodzić razem. Czy wiecie może jak jest w innych szpitalach? Na Żeromskiego czy Wojskowym. Zależy mi bardzo na obecności męża, wiadomo jak to jest.
Proszę o odzew bo zaczęłam się bać że zostanę sama
pozdrawiam