Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesli chodzi o zciąganie mleka to nie wspominam tego miło. Odciągałam kupe czasu i dupa blada prawie nic nie zchodziło, a piersi az pekały. Ma to podobno związek z jakąś blokada psychiczną, bo jak zamknęłam oczy i pomyślałam o tym że karmie mała to zawsze troche poleciało...![]()
a ja proponuje wode .............Witam, od kilku dni jestem butelkową mamą, karmie mojego szkraba nutranigenem, 6 razy dziennie i mam pytanko kiedy należy dopajać dzidzie i czym, zupełnie niewiem:-( . Boje się że jeśli zakażdym razem bąde jej dawała mleczko nawet jeśli ona chce tylko pić to strasznie ją podtucze:-)

Witamy w gronie mamusiek:-) Moja Wiki tez pije Hippa i bardzo je lubi,zreszta mi tez smakuja;-) pozdrawiamyJa też karmię od jakiegoś czasu butelką (NAN 1 HA) i przepajam moją małą Natalunię herbatkami HIPPA koperkowa i na przeziębienie. mała od razu je polubiła i chętnie pije.
Tak wogóle bardzo serdecznie witam wszystkie internetowe mamusie. Jestem nową i mam nadzieję że się zaprzyjażnimy. Mam 10 tygodniową córeczkę Natalkę.
Ja też karmię od jakiegoś czasu butelką (NAN 1 HA) i przepajam moją małą Natalunię herbatkami HIPPA koperkowa i na przeziębienie. mała od razu je polubiła i chętnie pije.
Tak wogóle bardzo serdecznie witam wszystkie internetowe mamusie. Jestem nową i mam nadzieję że się zaprzyjażnimy. Mam 10 tygodniową córeczkę Natalkę.

ale tesciowa daleko wiec nie ma za wiele okazji do.....