reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

SZTUCZNE MLEKO

Jak tam dziewuszki, dosżły książki kucharskie? :)
jaga zaufanie do słoiczków zaufaniem, ale gotować dla takiego malucha to bezsens póki zjada małe ilości np. zupki. A mąż niech sobie jedzie, masz nas  ;D

reklama
a propo sloiczkow to tez mi sie wydawalo ze musza one przejsc tyle testow zanim zostana dopuszczone dla dzieci a tu niespodzianka.....poznalam kolege ktory pracuje w instytucie gdzie zajmuja sie badaniem zywnosci ( jest chemikiem ) i mowi zeby tego dziecku nie dawac. Jak badali sloiczki , zupki z miesem to sie okazalo ze z miesa to maja tylko tluszcz.

aaa jesli moge prosic to bardzo bym chciala ta ksiazke kucharska...z gory dziekuje...j.skibinska@op.pl

Moja mała również od początku była dokarmiana butelką. Obecnie ma trzy miesiące i rośnie jak na drożdżach. Waży 7 kg. Jest zdrowa. Ma na imię Kasia. Ja też włączam tatę do karmienia a on to robi bardzo chętnie a mała jest zachwycona :laugh: :-*

Joanna@? A te kawałki miąska, które ja widzę w zupkach i daniach to co to jest, guma? Nie wierzę w to, że nikt tego nie sprawdza...tzn. co dodają do tych słoiczków. Jak nie widzę to nie wierzę. A kolega też może kłamać...albo nie wie na pewno.

minia dziekuje za książke i za wsparcie.........
caly ten tydzien mam na wariackich papierach a dzis jeszcze szczzepienie dobrze ze przynajmniej u nas sie schlodzilo

reklama
U nas też dzięki bogu chłodniej :) Od razu zyć się chce.
jaga pisz jak maluch po szczepieniu :)

Jeszcze i zupkach.... A jak kupujecie na straganie warzywka na zupę to wiecie gdzie one rosły, czy np. nie przy dwupasmowej jezdni :)

Do góry