reklama

SZTUCZNE MLEKO

Witajcie mamuśki .Mam na imię wiola i też jestem mamuśką butelkową od samego początku .Najpierw dawałam Nan ha 1 ale niestety jest alergikiem i przeszliśmy na Bebilon pepti 1.A od jakiś 2 tygodni zagęszczamy kaszką ponieważ mały był cały czas głodny .To duży chłopak ,jak się urodził ważył 4560 i mierzył 62 cm. Jak miał 1,5 miesiąca jego waga wynosiła równe 6 kilo ,jutroidziemy do pana doktorka i zobaczymy ile znowu przybył a pewnie niemało,ponieważ czuje już go dobrze na rekach:-D :-D

reklama
Madzia mi pomysłów nie brakuje, mam książkę kucharską dla maluchów :-) Wprawdzie ona jest dla zdrowych dzieci, ale przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia, najwyżej wywalam z przepisu co niedozwolone :-) Zresztą moje dziecko nie jest specjalnie wybredne ... Jak chcesz to Ci prześlę na maila tą książeczkę :-)

Madzia mi pomysłów nie brakuje, mam książkę kucharską dla maluchów :-) Wprawdzie ona jest dla zdrowych dzieci, ale przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia, najwyżej wywalam z przepisu co niedozwolone :-) Zresztą moje dziecko nie jest specjalnie wybredne ... Jak chcesz to Ci prześlę na maila tą książeczkę :-)

bardzo proszę magda938@wp.pl
bede wdzieczna
;-) ;-) ;-) :-D :-D
no i bede gotowac :):-) :-) :-) :-)

pricila rzadko?? ja ciągle uwazam ze je za często.
A dziewczyny czciałam Wam serdecznie podziekowac otóz kilka dni temu prosiłam o rade co do posiłków poradziłyscie aby nie zagęszczac a zwiekszyc ilosc mleka
i uratowałyscie mnie wielkie dzieki teraz mała je tak
8-9rano 150ml płynnej kaszki
13- 180ml czyste mleczko
16-17 - 160ml obiadek
19-20 deserek lub soczek ok 160ml
22 - 150ml mleczko
rewelacja i nie ma płaczu miedzy posiłkami tak jak było wczesniej mała jest znacznie spokojniejsza
JESZCZE RAZ BARDZO WAM DZIEKUJE>

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry