reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
skakanka
ja juz chyba bym chciała, maja w sumie te z jest grzeczna i nie było by chyba wiekszych problrmów ni e mówie ze wcale. ale dopiero od 1.10. wróciłam do pracy i juz wyleciałam z obiegu. niestety ale jestem pomijana we wszystkich nagroadch , itd. mimo iz pracuje wiecej i intensywniiej niz wszyscy ale juz jestem spalona bo mam dziecko i nie moge np. zostac dłuzej, jezdzic na zakładowe imprezki itd. to jest straszne ale prawdziwe :wściekła/y: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: a niestety ciezko dzis o parace >:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: kurna gdzzie i wjakim karaju przyszło nam i naszym dzieciom zyc. kurde jestem zła na sama mysl o tym

ja z wami pisze a moje dziecko pomalowało długopisem panele..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: no i siebie oczywiscie ....jak ja ja odmyje:) juz nie mówie o podłodze.a zaraz idziemy na spacer. . tanczy teraz kółko graniaste.....kreci sie wkoło a ja musze spiewac:)no i jak tu byc złym na taka kruszynke. uciekam juz wpadne wieczorkiem poczytac co natworzyłyscie a tymczasem znikam

Madzia dziewwuszki chyba są generalnie grzeczniejsze i mniej z nimi problemów. Tylko faceci dramatyzują z byle powodu :-p Jakby mi się trafił rochisteryzowany wiecznie niezadowolony i ryczący bez powodu facet to z pewnością byłby jedynakiem :-)

Skakanka ja cie nie strasze ja mam siostre i ja ponoc byłam grzeczna wiecznie śpiąca(byłam pierwsza)
a ona druga wiecznie krzycząca i płacząca( z opowiesci)
Wiec chyba rzadko sie zdarza ze oboje dzieci jest spokojne ponoc drugie jest przeciwienstwem pierwszego
TO MNIE PRZERAZA

Etam....:-p:-D;-)Już czuję,że jest grzeczna w brzuszku:-D:-D
no dobra wyjdzie w praniu, skoro tak mnie chcecie nastraszyć...:-)

reklama
Macio tez był grzeczny jak był maluchem, prawie wogole nie płakał teraz tez jest prawie grzeczny....gdyby nie komplikacje ciazowe i teraz rehabilitacja macia to mogłabym juz zajsc w ciaze a tak to trzeba czekac a ja tego nie lubie

A o pracy sie nie wypowiadam...bo same niecenzularne słowa sie cisna o naszym kraju

Do góry