anka26_x_07
Mama Laury :)
Fotki wkleje jak zrzuce z aparatu na kompa
Fajnie byc znow z Wami:-)

Fajnie byc znow z Wami:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Juz mu chyba duzo lepiej, bo lata po mieszkaniu jakby sie szaleju najadl

, to co bedzie z dwojka. Przydalo by sie zebym do pracy poszla troszke zarobila. Bo to odkladanie nam ciezko idzie a chcemy wrocic do Polski. W Polsce chce isc do pracy a nie pakowac sie w pieluchy, a tu 31 w sobote koncze
._Wiec jak dziecko to teraz a nie do roboty
.
. Czasem sasiad nasz smoczek pokocha.Papierow roznych do zabawy.Mala zabawke ktorej maluch jesze nie widzial, bo ta to sie napewno bedzie bawic. Jak samemu sie leci to nosidelko to podstawa,lekka spacerowka.Jak nie mamy nosidelka to szal taki bawelniany zwiazane konce i juz mozna malucha na boku nosic. Bo ludzie to tylko czasem pomoga.
:-). Pewnie podam malemu cos do jedzonka, niech cos sobie gryzie w trakcie wylotu i oczywiscie kilka zabawek i ksiazeczek rowniez, bo napewno by nie usiedzial 5 sekund w jednym miejscu.
Wcale nie musisz jeszcze czuc tego cisnienia na drugie dziecko, no chyba, ze chcialabys miec maly odstep wiekowy miedzy dziecmi. Ja pracuje tu w kancelarii adwokackiej, ale staram sie obecnie przeniesc do sadu lub prokuratury, albo ewentualnie do szkoly jako nauczyciel. W PL skonczylam germanistyke,a tutaj prawoznawstwo z lekka skrocone
A Ty co porabiasz?
, również Nowe Koleżanki, prfzepraszam za "ulotnienie" wczoraj ale Filipek dał znać ,że żyje

Widzę dziewczyny, że się realizujecie tu, w Niemczech - gratuluję. Ja obecnie jestem kurą domową, po raz pierwszy od 17 lat!!! W Polsce projektowałam ciuchy dla dość snobistycznych pań, urządzałam stylowe wnętrza i gabinety. Skończyłam ekonomię, wcześniej marketing ale zawody wykonywane przeze mnie były mi bliższe sercu no i dawały satysfakcję w każdej postaci.

:-)

- kazda wymowka jest dobra