• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Gabinia ale Ci sie narobilo... :/ a moze by tak przeprowadzka pod granice? zebyscie mieli bylisko do siebie... a 'twoj partner normalnie wracal na weekendy? kurde... nie idzie sie jakos odwolac???? dogadac z ex?

Nathaliep-u Was tez jakies czary mary...zycze powodzenia a partnerowi szybkiego znalezienia solidnej firmy...

My zaraz smigamy robic grilla...ale upal az ledwo ruszac sie chce... ;)

reklama
Hej dziolchy !!
ale u mnie fajnie pada taki cieply deszczyk :tak: dosc mocno..
wrocilismy z placu zabaw potem do sklepu i zaczelo padac...
cos sie chmurzy moze na burze...
teraz kawke zrobilam i relaks przy kapie...:tak:

Witam nowe mamuski serdecznie :-)
aleksandra ladny masz staz :tak: no i dzieci w miare duze i jakis maluszek widze fajnie :-)

Gabinia wspolczuje szkoda ze tak sie sprawy potoczyly ech zycie....

ciekawe co z nasza jola zaginela gdzies hahah :-D:baffled:

Natali widze tez problemy macie cos nie halo z ta firma chyba...mam nadzieje ze cos sie wyjasni albo twoj m znajdzie cos nowego i bedziecie mogli bez problemu wyjechac :tak:

Pati udanego grillka :happy::happy: podrzuc tu jakies miesko ;-)

kawke wypije i ide zrobic pomidorki ze smietana i cebulka :happy2:

Pozdrawiam !!

Ostatnia edycja:
Zary sa pod granica dziewczyny.
Gabinia no to niezle cie ex urzadzil, szkoda gadac.
Co prawda jakbyscie sie do Szczecina przeniesli to byloby na pewno blizej do Berlina jakies kilkadziesiat kilometrow ale powiem szczerze ze znam dobrze obydwie trasy i jednak ta Berlin - Zary jest duzo szybsza i lepsza. Mniej ograniczen i mniejszy ruch. Na tej do Szczecina ciagle sa jakies budowy i tak jeszcze bedzie przez kilka lat a do tego ciagle dzialkowicze robia korek wiec jedzie sie czasami kilka ladnych godzin. A propos, to bede jechala w niedziele do Zagania to Ci pomacham :-D
Nathaliep trzymam kciuki zeby Twoj cos normalnego znalazl
Madzia smacznej kawy
Pati milego grillowania, no pogode masz rewelka :-D Ja sie ledwo co do domu zwloklam i ciagle cieniem szlam bo inaczej to byl chyba padla po drodze.
Milego popoludnia!

Czesc ,nie myslcie ze was olewam .Tylko komputer mi swiruje ,na kazda strone zeby otworzyc potrzebuje prawie pol godzinny.Nie wiem dlaczego!
Kumpel ktory sie na tym zna dopiero w przyszlym tygodniu ma dla mnie czas.
Czuje sie jak narkoman na odwyku:-)
Gabinia wspolczuje ci nerwow i glupiego ex.A on przynajmniej jest dobrym ojcem ,ze chce miec dzieci blisko czy robi to po zlosci??
Madzia ja nienawidze touchscrem(tak sie pisze?) moj m. ma i jak mam go uzyc to po minucie najchetniej rzucilabym o sciane nim.Wlasnie iphona ma .I na poczatku jak go kupil to przez przypadek posciagal jakies owna i rachunek nas wygiol.:szok:

Patti ja pokazywalam mojemu zdjecia na fb i stwierdzilismy ze na przyszly rok tez pojedziemy do Zlotych piaskow.

Alex to ty niedaleko mnie!

Chcialam wam wrzucic tez zdjecia ,ale nie mam cierpliwosci moze pozniej komp sie rozkreci.
Ja chodze naladowana jak bomba i mojemu sie wiecznie obrywa.Nie nawidze jego nocek ,bo trace soj rytm.
Acha pochwale sie auto sprzedalam!!(Mam satysfakcje bo to ja znalazlam na imprezie w weekend kupca i w niedziele auto bylo sprzedane.
A wczoraj kupil nowe.DDDuuuuuuuuzzzzzzzzeeeeeeeeee.Patti nie karz mi wiecej szczegolow ,bo dla mnie wazne ze ma kierownice i cztery kolka ,a i ze jezdzi:-D

Gabinia ale Ci sie narobilo... :/ a moze by tak przeprowadzka pod granice? zebyscie mieli bylisko do siebie... a 'twoj partner normalnie wracal na weekendy? kurde... nie idzie sie jakos odwolac???? dogadac z ex?
tak obecny mąż weaca na weekendy ... miał miec prace blisko granicy a na razie zostaje w B . odwołać się raczej nie ma po co bo najstarszy syn ma w orzeczeniu od prsychologa ze ma zagrozenie niedostosowaniem społecznym więc ciężka sprawa- sędzina kazała jeszcze poczekać - i nie bede im co roku zmieniac szkoły bo to tez nie dobrze

Zary sa pod granica dziewczyny.
Gabinia no to niezle cie ex urzadzil, szkoda gadac.
Co prawda jakbyscie sie do Szczecina przeniesli to byloby na pewno blizej do Berlina jakies kilkadziesiat kilometrow ale powiem szczerze ze znam dobrze obydwie trasy i jednak ta Berlin - Zary jest duzo szybsza i lepsza. Mniej ograniczen i mniejszy ruch. Na tej do Szczecina ciagle sa jakies budowy i tak jeszcze bedzie przez kilka lat a do tego ciagle dzialkowicze robia korek wiec jedzie sie czasami kilka ladnych godzin. A propos, to bede jechala w niedziele do Zagania to Ci pomacham :-D
machaj machaj nie mam daleko do obwodnicy :))

Gabinia wspolczuje ci nerwow i lupiego ex.A on przynajmniej jest dobrym ojcem ,ze chce miec dzieci blisko czy robi to po zlosci??
oczywiscie ze po złości dzieci widział 1-2 w miesiącu i jego wizyty trwają kilka godzin więc dobrym ojcem nie jest napewno dzieci są bardziej za ojczymem :)

To jak bede na rondzie na obwodnice zjezdzac to bede machac gabinia :-D Jedziemy dopiero za tydzien bo w ten weekend moj M sie ze znajomymi na grilla umowil wiec przelozylismy wyjazd.

Hej hej..

karolcia gratuluje sprzedanego autka masz glowe do interesow haha ;-):-)
pochwal sie co za fure kupiliscie??
szybko poszlo :tak:

Gabinia wspolczuje nie za wesolo masz..ale moze z czasem sie uda trzeba byc dobrej mysli...
teraz czekaj w spokoju na malenstwo :-):-)

Pati iphone jak dla mnie za drogi jest..i w sumie ja potrzebuje tylko komore do wysylania smsow i dzwonienia :tak: zdecydowalam sie na nokie 5800..poczytalam opinie i duzo ludzi sobie chwali mam nadzieje ze bede zadowolona :tak:

u nas dzien jak codzien....:tak:

mlody juz spi i ja tez zaraz mykam do wyrka dobranoc :tak:
a to moje dziecioki z dzisiejszego spaceru :tak:

Załączniki

• rolki rower.jpg
    rolki rower.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 59
  • 1.jpg
    1.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama

Nowe wątki