• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Karolina no warzyw nie mozna ale kornicony jako jednyne w sumie stoja na liscie :)
tez trzepie rozne strony,spisalam juz troche przepisow... ale na wszystko musze czekac do fazy dwa... a teraz to cienko przede :-D najgozej jak chwyta na slodkie ;) a wiesz moze gdzie kupie ta maizene ? bo wpisalam w slownik online i wyszlo ze to maka kukurydziana -kupilam dwa kilo i mowia mi ze to jednak co innego :-D

Patti a po co ci ta maka ,co chcesz z nia robic?
Ja ci powiem ze mozna naprawde latwymi przepisami sie najesc .Nie kombinuj za duzo ,bo ci sie szbko odechce.
Ja jak jestem na diecie to z uporem maniaka ogladalam programy o gotowaniu,albo czytalam magazyny z przepisami.

U moich rodzicow zauwazylam ,ze to przynioslo duzy skutek ,jak sie przestawili ze jesc trzeba aby zyc ,a nie zyc aby jesc.(taki jest moj ojcoec.

Ja jadlam watrobke z kuraka -to jedyne podroby ktore lubie.
Galaretke z kuraka ,jaja w roznej postaci .Smazylam jajecznice na lyzce mleka ,zamiast tluszczu ,omlet itp.
A alkohol jak cos to wytrawne wino rozcieczalam z woda.
(Patti pamietaj o sporcie i o seksie -to duzo kalori spala ,pod warunkiem ze nie lezy sie jak kloda;-):-))

Karolina o sexie pamietam ostatnio wyjatkowo czesto :) az moj przede mna ucieka :O :-D

Oni tam sobie piekan na tych otrebach,maizenie buleczki albo inne rzeczy...no i ja bym chetnie chciala tez :) mam teraz wolne wiec moge ;) frischkäse lubie ale z dzemem -a to juz nie dopuszczalne :-D no i tak widzisz kolo sie zamyka...ale pryzznam ze jak nigdy trzymam sie zasad... do tego 16-stego wytrzymam locker :) duzooo pije-a wczesniej to tylko kawa...i woda na kaca :-D a teraz mam spoko 2 litry wypite...dzis juz 1,5 litra wychlalam :)
A masz jakis fajny przepis na omlet? wlasnie zamarynowalam sobie piers z kurczaka w przyprawach...bede smazyc a potem zeby takie suche nie bylo poleje sosem czosnkowym -natürlich walsnej roboty :-D

Pamietaj ze masz jesc porzadne ilosci ,bo to b.wazne .
Omlet robilam normalnie w 1 fazie bez niczego ,a potem albo cebulke ,albo pieczarki ,albo pomidorki itp.
I to taki z 5 jaj.
A serek to jadlam ten wiejski i dodawalam np odrobinke miodu,albo szczypior(z tego co wiem byl dopuszczalny )
i zagryzalam sznka wloska (prosiutto cotto) ta mi najbardziej wchoczila.
Ja zeszlam w pierwszym tygodniu 3 kg.Bezbolesnie ,a drugi z warzwami to juz zupelnie luzik.
Ja z 60 kg zaczynalam.Tylko wiem od mamy (oni pol roku to robili),zeby utrwalic wage to na kazdy kg potrzebujesz jeden tydzien dodatkowy na utrwalenie-zapobiegniecie jo-jo.
Moj ojciec sie trzma ,ale on ma prace i sie rusza .Mama siedzi w domu ,a i przekwitanie nie sprzyja przemianie materi .No i rzucila palenie i znowu jest kulka.
Ale ja mam wrazenie ze co 10 lat zmienia sie przemiana materi .Jak mialam 20 to wazylam 50 bez diet i cudowanek
A potem jak mialam jakies 28-30 nawet nie wiem kiedy 10kg do przodu.Ale tak patrze po kumpelach i u wszystkich prawie tak jest.

Karolina slodki ten kacik :) taki delikatny -bez miskow i kaczuszek :) jak lubie ;)

ja Ci powiem ze do tamtego roku jeszcze tak do wakacji nie nazekalam ...tzun.nazekalam ale jak tydzien poposscilam to zlecialam...nawet byl czas co kazdy mi mowil przytyj kobieto!!! a teraz chodzbym sie zesrala to nic sie nie rusza... ja chce wiedziec czy po tygodniu u mnie cos ruszy,spadnie...jak nie ide sie dobrze przebadac bo gdzies musi byc przyczyna...

reklama
Hejka babeczki..!!
my dzis bylismy na basenie tzn.ja z dzieciakami...
jak rano pojechalam to wrocilismy okolo 16 bo sie zachmurzylo :tak:
potem zakupy i o 18 usiadlam spokojnie na dupsko...
teraz drineczka popijam a co tam...:-)

Pati a ty co dzis porabialas??

Karola sliczny kacik taki delikatny..:tak: macie osobny pokoj dla dzidzi czy w sypialni zrobiliscie?? no i podloga fajnie sie prezentuje..:tak: tez nad taka sie zastanawialam do domu ale nie wiedzialam jak to bedzie wygladalo i nie kupilam...:no:
a teraz zaluje i stwierdzam ze dalam ciala...no ale na inne mieszk...sobie kupie taka :tak::-)

widze ze nic tu po mnie tematy dietetyczne hmm...:baffled::nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry