• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jolka luzik bedzie spoko.To krotki lot nawet sie nie obejrzysz i bedzie po .
Patti ale ja ci zazdroszcze tych baletow.
Stelka witam wsrod nas.Antikorper tp przeciwciala,tylko teraz nie wiem w odniesieniu do grupy krwi ,masz moze rh-?
A na Hiv to masz taka naklejke na takiej rozkladanej stronie?
Bo ja tak mam ,tam mam napisane na hiv ,toxo,cukier i jeszcze dwa.To mam pod Terminbestimmung naklejone.
Moze ci wkleja dopiero przy nastepnej wizycie.

Ja mam chandre ,odezwe sie jutro.

reklama
Dzieki karolina1978!
W miejscu gdzie piszesz nie mam wyniku hiv czyli pewnie jeszcze nie nakleili.
A te przeciwciala to wlasnie nie wiem, no wynik mam negativ, ale bym chciala wiedziec na co mnie badaja ;) Mam to naklejone pod Laboruntersuchungen nazwa: Antikörper-Suchtest/Kontrolle, nic wiecej....ech:sorry:

stelka ten antikörper suchtest jak dobrze pamietam to badanie przesiewowe przeciwcial,to test ktory dowodzi ze organizm ma lub mial do czynienia z choroba zakazna ale tez do testowania obrony przed czynnikiem Rh,wrazie konfliktu serologicznego-tak mi sie wydaje,jak masz wpisany wynik negtativ to jest dobrze
karolina co sie dzieje?

1,5 h usypialam malego szkodnika,zawsze tak jest jak M nie ma w domu:baffled:

Stelka witaj :))))

Karola-co tam? wkurzaja Cie?? ;)

Kama zawsze musisz mala usypiac? moja od jakis 30 min spi...ale wymyslala...nie moglam jej najpier wygnac z wanny...potem wymyslala ze sie boi ciemnosci mimo ze w pokoju jasno miala...echhh czort jeden :-D

pojadlam sobie jeszcze dzis i od jutra zas zaczynam dukac :-D

Pati u nas usypianie wyglada tak ze glaszcze ja po buzi albo trzymam za reke,normalnie zasypia w 5 min a dzisiaj cyrkuje,czasem jest tak ze wychodze z pokoju a ona tak dlugo swiruje w tym lozeczku az pada jak snita.
teraz juz spi oby tak do rana,no co najmniej do 10;-):-Dmarzenia....:-D

Pati nie zartuj:szok:u nas obowiazkowo w nocy jedzenie jedno jest,wiec o przespanej calej nocy moge pomarzyc poki co:zawstydzona/y:no i wstaje o 6-7 obojetnie czy idzie spac o 19 czy 22:sorry:
Gabinia tule mocno!!!

reklama
je w nocy? :O o matko :-D moja w nocy od jakiegos roszku nie jadla... a jak miala 1,3 roku to odstawila sobie i wieczorne mleko...z tego sie akurat cieszylam bo miala juz zeby(coprawda kilka) i bylo mi wazne zeby nie pila na noc :) ale u nas byl standard ze wolala nas miedzy 01:00 a 04:00 zawsze...byly proby walki,ukladanie sporotem do snu,krzyki,nawet na dupe jednego razu zarobila a i tak nic to nie dalo...wiec dalismy sobie spokoj...i tak do 3 lat ponad wedrowala...az zaczela przesypiac te cholerne noce...a razem z nia i pewnie nasi sasiedzi...bo jak zaczynala swoj koncert to ta jakby ktos ja wrzatkiem polewal...jako saiadka pomyslalabym ze ktos katuje dzieciaka... wytrwala i uparta mamy corke...jak zaczynalismy walczyc to uparlismy sie ze damy rade...i tak zleciuala np.godzina a mloda wyla,wyla i wylaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! az czasami ja razem z nia...przez to zaczynalam chodzic agresywna,niewyspana,klocilismy sie z moim A...no i stwierdzlismy ze bardziej bezbolesniej bedzie jesli bedzie sobie do nas przychodzic...wszyscy wyspimy sie i luz.. :-) a teraz musze z kolei walczyc zeby wstala :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry