• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

jak mnie ta pogoda wkurwia:angry::angry::angry:

wogole to hej:-)
jakos ostatnio weny mi brak do pisania,ja tam nie funkconuje bez slonca wcale,no nic mi sie nie chce,wiecznie zmeczona i zla chodze.
jutro wyjezdzam z mala do Pl,ja tam sie ciesze jak jade do rodzicow,moze dlatego ze mamy przybudowke i tez mam swoj kat i swoj spokoj,rodzice mieszkaja obok...najgorsze wlasnie jak M nie ma i musze brac samochod ojca ale ja tam bardziej w domu siedze a nie latam,przynajmniej teraz jak jest mala bo wczesniej to owszem:happy:

mnie tez czesto sni sie eks:zawstydzona/y:nie wiem czemu te sny tak na mnie dzialaja ale chodze cala rozbita przez pol dnia ale Pati twoj sen powalil mnie na kolana:-D
karolina udanego wyjazdu i wracaj w dwupaku;-)
blue co do kojca dam ci znac jak wroce z Pl bo zdecydowalam wziasc go jeszcze ze soba,choc dla mnie praktyczniejsze jest lozeczko turystyczne:tak:

dobrze ze dzisiaj nie musze gotowac,obiad mam od wczoraj,bo pojechalismy na zakupy a ze zeszlo nam dlugo to zjedlismy na miescie.pobuszowalam po sklepach,M sie obkupil,mala tez a ja jak zwykle nie bardzo:confused2:

reklama
Karolina moze mialabym mokro gdybym to ja pod ta koldra byla :-D a tak zostalo mi tylko male wkurwienie :-D
nienawidze tylko takich snow ze jestem sekunde przed orgazme i sie budze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D no szlag by mnie wtedy trail doslownie...
Ja zdazylam poprasowac...moi wlasnie wyjechali wiec ma totalny luzik :) musze pomyslec co tu na te urodziny ubrac...guzikw kurtceprzyszyc...chyba obcasy ubiore bo laski po mnie przyjezdzaj pod sam dom,potem wroce taxi wiec moge sie stroic...jak jade s-bahnem to ubieram sie ladnie ale wygodnie wiec najczesciej sandalki na plaskim bo nienawidze sie koncentrowac na tym jak ide... i nie placze ze mnie cos boli :-D

Kama fajnie miec taka przybudowke :) tez bym chciala swoj pokoj miec w pl. swoje meble,wyro... ;) moze jeszcze bede miala ;)

wlasnie chcialam sobie zrobic depilacje wasika-cieplym woskiem...wstawialmwosk do mikroweli ...niesttey zapomialam zmiejszyc temperature...wosk wykipial:szok: opakowanie sie skurczylo...teraz bede ratowac co sie da bo szkoda mi kasy :-D musze jakies opakowanie wyszukac :crazy: wogole poogladalam moje kosmetyki-ile ja tego mam!!!!!!! a tak malo uzywam...dostalam raz kufereka wypchany po brzegi roznymi probkami... i tak sobie lezy...wlasnie wsmarowalam sobie helene rubinstein pod oczy :))) wymylam jakimis platkami cala skora...wklepalam krem i czekam co z wosku wyjdzie ;)))) a po kapieli bedewklepywac balsamy i kremy w stopy ;)

Hej babuszki :-)
Mi sie nigdy w zyciu zaden z moich eks'ow nie snil :no: i dobrze...:-D
Moja pierwsza i najwieksza(niespelniona milosc bo mnie nie chcial :-D) jest do dzisiaj nadal sam,roztyl sie,w ogole zbrzydl i scial swoje piekne dlugie,czarne wlosy a to wlasnie je najbardziej kochalam...wiec moze dlatego mi przeszlo:-D(tyle na ile-pierwsza milosc nie rdzewieje) do dzisiaj mam slabosc do dlugowlosych...chcialam by M zapuscil...i juz probowal ale nie moge zniesc tej fazy przejsciowej...kiedy te wlosy sa juz dlugie ale jeszcze nie na tyle by je w kitek spiac,M wyglada wtedy koszmarnie i prosze go by poszedl do fryzjera :-D
Pati ale Twoj sen to ...rozbawil mnie zleksza :-D ale ja tez juz takie mialam...ze widzialam mojego uprawiajacego seks z inna....:sorry:
OKi....ide do Michala...rano wybiera sie na ryby...a przed chwila dzwonila kupela i mnie na disco zapraszala,odmowilam,bo jakos nie jestem w nastroju :sorry:

Hej ho...
ja pijaczka znow drinkuje dzis sobieski pomaranczowy haha...nie ma to jak z mama drina pic ..:-D jeden mocniejszy i juz mam srobe haha :-D

Kama udanego wypadu do rodzinki :-) moze jak wrocisz to uda nam sie spotkac na zywo :tak:

Pati przyjemnej zabawy...fajnie tak samej bez chlopa poszalec ;-)

jola trzeba bylo isc sie zabawic...:tak: jak okazja taka sie trafila to trza korzystac wez przyklad z naszej Pati imprezowiczki haha :-D

Dobra dobranoc ide dalej driny walic...:-)

Hejos:-D co tu taka cisza. Ja winkuje:-D a co troszke kalorii po tygodniu dietki trzeba doładowac:-D:-D. Udało mi sie zrzucic 2,5 kg i od razu lzej na brzuchu. Mam zakwasy jak cholera ale to przez sobotnia jazde na rowerze. Wsadzilam mlodego w siedzonko dla lepszego obciązenia i smigalismy po Straubingu 2 godziny az mnie pipa boli od siedzonka:-D:-D

Pati widze ze znowu imprezke zaliczylas:tak::tak::tak: tylko pozazdroscic ja tu nie mam z kim imprezowac, same matki polki co z domu nie wychodza bez mezów:angry::angry::angry:, zawsze sobie odbijam jak jestem w pl:-D:-D:-D. jeszcze 2 tygodni i bede miala mamuske na 4 dni:tak::tak::tak:

hej dziewczęta...

dołączam się do grona wcale nie anonimowych pijących matek tego forum... sącząc zimne piwko :) heheh...
pati z tym mieszkaniami to nic szczególnego.... na początek szukamy 2 pokoi do 600 euro maks... ale coś w miarę logicznego da się wynaleźć... w poniedziałek K. rusza na oględziny i wtedy dopiero się okaże co i jak
Magdalena na nadgarstku?! masz wysoki poziom bólu? ja mam tatoo dość duże na nodze (kostka + łydka + stopa) bolało ale dało się wytrzymać... a z tego co mi wiadomo nadgarstek i np miejsce za uchem są jednymi z tych najbardziej bolesnych ;/.... mnie już kusi na kolejny nawet mam wzór wybrany ... pomiędzy łopatkami a górą będzie sięgał na kark :))))

reklama
Czesc dziewczyny,
Cisza tutaj, mam nadzieje ze sie jeszcze nie zapilyscie :-D Tez bym chetnie lyknela ale nie wolno i jeszcze dlugo nie bedzie wolno wiec pijcie i za mnie no i za karoline i gabrysie tez :-)
kama ja raczej tez chyba wole lozeczko turystyczne bo nie jest takie duze a u nas w chalupie miejsca jak na lekarstwo a przeprowadzac sie nie zamierzamy wczesniej niz za rok.
Laski macie takie pokrecone sny ze normalnie nie wiadomo czy sie smiac czy plakac :-D Wspolczuje tych meczarni nocnych.
Mi sie ani zadne exy nie snia ani w ogole nic i tak trzymac.
Magdalena, no gratuluje wynikow! 2,5 kg to juz niezly poczatek, oby tak dalej :-)
Madzia milego drinkowania z mama, pozazdroscic.
My w weekend odebralismy w koncu wozek i zalatwilismy pare spraw w PL. Pogoda oczywiscie pod psem czyli deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz. Mala szaleje a mi jest coraz ciezej i do tego te bole bioder w nocy sa po prostu wykanczajace. Jeszcze 50 dni i pozbede sie tego brzuchowego balastu w zamian za balast na rekach :-D
Milego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry