Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, moze zalezy to od komputera (karty graficznej??? nie wiem, zgaduje, moze to nie ma z tym nic wspolnego???)
ale jakos przezylismy i teraz spokoj
;-)

My też najpierw myśleliśmy o budowie w Polsce ale niestety musielibyśmy zbierać jeszcze kilka ładnych latek zanim zbudowalibyśmy bez kredytu. Za dużo komplikacji jak dla nas.
.
. To miło że mogę tak pisac o wszystkim i o niczym dzieki i oczywiscie jakby co to też wysłucham.
?
Kurcze chciałabym pomóc a nie umiem
.
. Moja niunia miała ostatnio infekcje gardła i poszłyśmy do innego lekarza bo nasza pediatra byla na urlopie. I ta lekarz od razu zapisała antybiotyk. Dziś poszłyśmy do kontroli do naszej pediatry bo już wróciła i była zła że tamta od razu zapisała ten antybiotyk skoro gorączki nie było. czyli niepotrzebnie go dostała, ale w sumie zawsze z tego mogło sie cos wywiązać. No trudno tylko szkoda ze tak młody organizm juz leki przyjął.

. Była u mnie przyjaciółka z liceum i dała mi zaproszenie na wesele w październiku. Ale sie nagadałyśmy ;-). A tydzień przed tym weselem jest chrzest Laury. To super akurat włoski sobie zrobie i jakąś fajna kreacje kupię. Już nie mogę się doczekać. A jeszcze tydzień po tym weselu moje i męża urodzinki (mamy dzień po dniu) tylko że mężuś już będzie musiał wyjechać:-(, ale nie mozna miec wszystkiego
.