reklama

Szukam Mam z Niemiec

Morgen!!!

Co u u chcialo Was... ??

U nas wczoraj woieczorem poszla taka wichura ze mi wszystko z balkonu chcialo zabierac... W sekunde lapalam krzesla stolik kwiatki i cala suszarke:no: czegos takiego jeszcze nie widzialam:no:

Adasiek w przedszkolu a ja normalnie nie przytomna chyba sie poloze jeszcze albo wymysle sobie jakas robote bo usne na siedzaco..:sorry2:

Owca - no moj synek otwarty ale sie boje ze za bardzo.. :-D

Zdecydowalismy sie wkoncu na kupno tego Wii Dzieki dziewczyny za rady bo mnie glownie jednak o adasia chodzi i nie chce gier o mordobiciu wiec zostajemu przy wii a kiedys sie wymieni na Xboxa..:tak: w niedziele jedziemy do rodzinki a za 2 tyg jak dojedzie tesciowa to chyba pojedziemy do BayernParku:-) mysle ze jak pojedziemy na 10 to do 18 nie wyjdziemy:-D

reklama
Hellou :-)

Neczka-zdrowka!!!!! oby Ci szybko przeszlo...

U nas na weekend byli tescie...jak wiecie :-D Mieli w sobote jechac do domu ,ale zdecydowali sie ,ze zostana na noc i dopierow niedziele po 16:00 pojechali...my jeszcze potem do 19:00 posiedzilismy u mojego brata...padalo ogolnie,zimno bylo... Bylismy tez na Muttertag w knajpce na obiedzie...Dostalam piekny kwiat w wazonie taki...plus namalowany od Noemi :-)

Powiem Wam zmeczona cos jestem...ostatanio non top pozno szlam spac...Wczoraj tez sie polozylam cos 01:00 a wstac trzeba bylo po 07:00...Dzis Ide szybciej spac :-D a teraz ide sie polozyc...Zjadlam obiad,zarobiona na dzis jestem ,wiec do 15:90 bede sie lenic :-D Pozniej ogarne troche,po mloda pojade ,zakupy musze zrobic... i wieczorem za pranie sie wezme...mam gore do skladania i dwie gory do prania :-D

Hej laski :-) pozdrawiam i witam nowe. Pati może chcesz troszke kupek prasowania przejąc ode mnie:cool2: jak sie tak rozpędzisz to ci chyba różnicy nie zrobi :)

Kamilka pisałam ci na fb ale mi tam nie odpisuj bo coś mi fb umarł i nie chce ożyc:wściekła/y::wściekła/y: Jak byście się zdecydowali to możemy w piątek ok 17.00 grillka machnąć:tak::tak: albo na jakieś jedzonko do fajnej knajpki podjechać:tak::tak:

Ja dzień mamy bede obchodzic dopiero pod koniec maja bo teraz nie mam Szymonka w domu , jest dwa tygodnie na urlopie z babcią;-) więc mamuśka ma luz blus:-D:-D

Hejo...
Magda w pore ...napisalam ze nam pasuje piatek 17.. Tyle ze mamy Adama wiec chyba knajpka odpada..napisz priv co mamy zabrac;) czy to juz nasza decyzja;) ??

Morgen :-)

Ale mnie dzis od rana nosi! Normalnie kurwice mam! Chcialam sobie wycisnac sok z grejpfrutow...Wczoraj robilam sok z marchwi i pomaranczy wiec sokowirowka stala to pomyslalam ,ze tej uzyje ,nie recznej...Zakladam nasadke do wyciskania ,a tam mi brakuje tej nakladki do wyciskania gdzie sie owoc "przyciska"...Wszystko przeszukalam i nie ma! Nie wiem czy z kartonem wyrzucilam czy co!? tylko raz wyciskalam ta elektryczna bo na codzien uzywam recznej-szybciej sie myje...a elektryczna robie soki ktore musza byc "starte" ... I takie male gowno juz mi humor schrzanilo! :-D

No ale mam swoj sok :-D wycisnelam ta reczna :-) Dzis mam plana wysprzatac mieszkanie,pranie zrobic...pogoda widze jakas do dupy..wieje,szaro... Kto wie czy mi czegos nie przywieje...Albo jak u Ciebie Kamila bedzie ,ze bede lapac wszystko na balkonie ;-)

A reszta to co tak ucichla? Jolka nam wsiakla na dobre :-)

Witam witam...

Ale sie ostatnio wyspac nie moge w nocy sie wierce nie spie a rano bym spala jak glupia...

ale trzeba nylo wstac i isc z Adaskiem...

\Pati u nas sie pogoda poprawila jest dosc cieplo i wkoncu slonce wyszlo i mam nadzieje ze tak zostanie bo adaska dzis wystroilam w bezrekawnnik:sorry:

Mnie juz zaczely moje warzywka rosnac juppi czyli nie taki zly ze mnie ten ogrodnik:-D

witam !!
ja mialam dzis z malym wizyte u okulisty , troche ludzi bylo ale 30 minut i wyszlismy
yes2.gif

wiec wszystko jest dobrze , nie musi miec okularow uff...
wink2.gif

to co mu pokazywala to wszystko dobrze powiedzial wiec nie ma podstaw do obaw jak narazie
yes2.gif
yes2.gif

Potem pojechalismy do centrum , kupilam sobie czarne baleriny i dla mlodej koszulke
i tesciowej kupilam bluzke na dzien matki
biggrin.gif
do tego dostanie winko i czekoladki
wink2.gif

A pozniej skoczylismy sobie na hamburgera hehe i do domku.
Teraz czas na kaffe
;-)

My w piatem lub sobote raniutko jedziemy do pl , moj musi cos zalatwic a ze wolne w poniedzialek
to pasuje nam wyskoczyc...tylko nie wiem czy lepiej jechac wieczorem jak m wroci w piatek gdzies kolo 19 czy w sobote z rana o 7 gdzies...wydaje mi sie ze w piatek moga byc korki na autostradzie bo dlugi wekend sie zacznie..nie wiem jeszcze pomysle
eek.gif

Pati nie denerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi
:-D znajdzie sie jak nie bedzie potrzebne hehe ;-)

Kamilka a co tam masz za warzywka ?? zerkam na twoj suwaczek i po troszku ci go zazdroszcze :-D
fajnie ze spotkanko z Madzia ci sie szykuje :tak:

Zupke na jutro musze jakas ugotowac , bo nie bede miala jutro czasu bawic sie w gotowanie hehe
to dzis zrobie i bedzie luz
:tak:
wczoraj wieczorem posciel sobie wypralam , chyba wyschla juz bo wiatr wieje to przewial ja..
musze sciagnac ale nie chce mi sie
:happy:

Owca posialam sobie pietruszke szczypiorek koperek i nawet pare rzodkiewek bo mi sie gdzies zaplataly w przeprowadzce:tak::-)
Nie szaleje bo dzialki tu nie mam a szkoda bo chetnie posiedzialabym w ziemi i pogrzebala:-)

Co do suwaczka on pedzi ale jakos brzuszek nie rosnie:confused::confused:
moze przez to ze mam troche cialka i jeszcze gdzies sie tam miesci:-p:-p:-p

Moj adasiek ma wrodzada wade genetyczna oczek calkiem nieszkodliwa ale normalnie co idziemy w nowe miejsce musze sie wszystkim tlumaczyc z tego a ma zespol STD mylony z zezem.. a to jest wada nerwu wzrocznego to mu nie przeszkadza i nie szkodzi ale oczko ucieka:sorry:

reklama
No to fajnie masz swoj kawalek ogrodka :-p:-p zawsze swieze zielsko do zupki czy czegos innego :tak:
widzisz ja mam dzialke a nie chce mi sie bawic w ziemi :-p
i wole miec tylko trawnik ;-);-) oj sorki mam jeszcze truskawki , maggi, porzeczki , winogron i borowki i tyle bo przy tym nie trzeba nic robic :-D:-D

Nie wiedzialam ze twoj maly ma cos ze wzrokiem tzn. na zdjeciach nie widac nic :tak:
:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry