Tak jest jak piszesz 4,0 to 5 tydzien. Choc lepiej mowic ze ma sie 4,0 bo roznie licza sami lekarze i polozne.
Moja Zosia kopie jak odpoczywam, jak chodze to bardzo rzadko czuje ze sie rusza.
Chwilami ma takie fikolki ze calym brzuch chodzi.
Witaj Magda.Lena bardzo mi przykro.
Duzo tego lykasz. Moja genetyk mowi ze nawwazniejsze sa B6,B9- kwas foliowy i B12. Nie bede powielac tego co Oliwka napisala, z ta roznica ze mi gin powiedzial i genetyk potwierdzila zeby acard brac od 12 dc a clexan od II kresek. Zreszta ja acardu nie zdazylam odstawic na @. Poczekaj az Ci homocysteina spadnie ze staraniami.
Z tymi skrzepami to wazne w 1 ciazy bralam acard do 34 tc chyba, bylo ok w 2 ciazy nie brałam poronilam w 16 tc i z wszystkich mozliwych przyczyn zostala mi tylko zakrzepica. W badaniu histopatologicznym lozyska pisalo ze byly ogniska martwicze co jak doczytałam ma zwiazek z zakrzepica. 3 ciaze poronilam na poczatku, dzieciatko nie roslo ale acard bralam. Zas teraz acard, clexan i na razie jest ok.
Wczoraj dostalam wyniki badan prenatalnych drugich. Wyglada na to ze z lozyskiem jest ok wiec leki dzialaja.
Trzymaj sie dzielnie, nie trac wiary bo wreszcie kiedys musi byc dobrzen
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom