reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

reklama
Witam Doris. No to mamy rówieśników:tak:. Nawet waga ta sama:-). Mój Szymek 6250g. Jeśli mozesz to napisz coś więcej. jak córcia się rozwija? Jak sobie radzi? Jak z jedzonkiem? I ogólnie. Pozdrawiam.

witam z jedzeniem wielki problem, w szpitalu przez 2 m-ce na moim potem nenatal wiec sie zabrała, ale miesiąc po wyjsciu ze szpitala przestała jesc niechce mi pic mleka, wiec jak miała 4 miesiące to lekarka kazała wprowadzić zupki ale jelitka szalały, i okropne zatwardzenia z powodu tego iz nie chce pic zadnych płynów, strasznie sie zakrztusza ale od konca listopada zaczełam jej normalnie serwowac nasze jedzenie tzn sos kurczak ziemniaki na smietanie i teraz pieknie je i przybiera. je łuzeczką jestesmy na etapie siadania i pełzania , w wodzie super raczkuje, u niej jest tak ze dlugo długo nic a nagle z dnia na dzień zaczeła np. chwytac nogi i dawac je do buzi, czy wyciagac smoczek bawi sie nim raczkami i wkłada spowrotem. lekarz rehabilitacyjny miesiąc temu okreslił ją na 6 m-cy, z tym ze jest cały czas na rekach bo wrzeszczy jak opentana nie chce lerzec i w tym problem ponieważ umiała by duzo wiecej.

bylismy u neurologa, pani doktor jest bardzo zadowolona mowi ze wszystko jest wporzatku, stwierdzila ze mala komunikatywnie jest rozwinieta tak jak by miala 9 miesiecy bardzo rozumna, poznaje swoich ludzi, i umie ustawic wszystkich w domu. mamy problem z wykonaniem badania słuchu poniewaz mała po podlaczeniu i rozpoczeciu badania odrazu sie budzi mielismy juz 3 proby i nic, mimo iz przy wyjsciu do domu badanie wyszlo prawidlowo kazali zrobic jej abr. a twoj maly jak ze sluchem?

hej Doris. Ciesze się, że u neurologa ok.
My tez jesteśmy po nieudanej próbie ABR. Teraz na 30.01. idziemy na oddział na 2 dni i tam mu podadzą wyciszacz, aby to badanie w końcu się udało.

Pozdrawiam cieplutko Szymonka:):* niech rośnie zdrowo!:) Buziaki:*
Mojej malutkiej też nie mogą zbadać jednego uszka... były dwie próby i nie dało rady... teraz jak w CZD będziemy to tam ma być kolejny raz badana

reklama
Do góry