• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tabletki antykoncepcyjne

No to już szkoda komentować- taki totalny brak odpowiedzialności i wyobraźni. Na własne życzenie robisz sobie krzywdę i to wielokrotnie 🤷🏼‍♀️
Powodzenia w życiu i więcej rozsądku życzę

reklama
Jestem po przebytym zapaleniu przydatków i mam obydwa jajowody zwężone. Zapalenie dopadło mnie w połogu po drugim dziecku. Było ciężkie zakażenie połogowe. Zaczęłam wtedy współżyć na 3 dzień po porodzie.
Sama sobie taką krzywdę zrobiłaś. Było to mega nieodpowiedzialne, uprawiać seks po porodzie jak wszystko się goi, obkurcza itd - mało inteligentne to było, ok bardzo mało. Nie ma darmo masz w wypisie napisane, żeby 4 tygodnie najmniej wstrzymać się od seksu 🤦🏻 ale co tam lekarz swoje a Ty swoje.

Sama sobie taką krzywdę zrobiłaś. Było to mega nieodpowiedzialne, uprawiać seks po porodzie jak wszystko się goi, obkurcza itd - mało inteligentne to było, ok bardzo mało. Nie ma darmo masz w wypisie napisane, żeby 4 tygodnie najmniej wstrzymać się od seksu 🤦🏻 ale co tam lekarz swoje a Ty swoje.
Nie byłabym tak daleka z oskarżeniami, bo jak się popatrzy na wszystkie posty, to ja bym się zastanowiła, czy Autorka nie była tu pod przymusem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry