Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama sobie taką krzywdę zrobiłaś. Było to mega nieodpowiedzialne, uprawiać seks po porodzie jak wszystko się goi, obkurcza itd - mało inteligentne to było, ok bardzo mało. Nie ma darmo masz w wypisie napisane, żeby 4 tygodnie najmniej wstrzymać się od seksuJestem po przebytym zapaleniu przydatków i mam obydwa jajowody zwężone. Zapalenie dopadło mnie w połogu po drugim dziecku. Było ciężkie zakażenie połogowe. Zaczęłam wtedy współżyć na 3 dzień po porodzie.
Nie byłabym tak daleka z oskarżeniami, bo jak się popatrzy na wszystkie posty, to ja bym się zastanowiła, czy Autorka nie była tu pod przymusem.Sama sobie taką krzywdę zrobiłaś. Było to mega nieodpowiedzialne, uprawiać seks po porodzie jak wszystko się goi, obkurcza itd - mało inteligentne to było, ok bardzo mało. Nie ma darmo masz w wypisie napisane, żeby 4 tygodnie najmniej wstrzymać się od seksuale co tam lekarz swoje a Ty swoje.