coca
Fanka BB :)
Czy mogą być te tabletki, poleciła mi je ginekolog do planowania ciąży. Myślę że w połowie sierpnia będę w Polsce na wizycie .
Jeśli je posiadasz to dokończ opakowanie i przejdź na te dla początku ciąży [emoji3526]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy mogą być te tabletki, poleciła mi je ginekolog do planowania ciąży. Myślę że w połowie sierpnia będę w Polsce na wizycie .
Tylko tak naprawdę kończę dopiero pierwszy pasek, a są bodajże 3 .Jeśli je posiadasz to dokończ opakowanie i przejdź na te dla początku ciąży [emoji3526]
Hahaha i właśnie tutaj o tesciowa chodzi bo dla niej ta druga jest zbyt jasnaChoćbym słyszała moją teściową przy pierwszej ciąży "a ta kreska nie powinna być ciemniejsza?"nie, nie musi być.
Do lekarza idź najlepiej ok 7-8tc. W 4tc nie ma po co bo możesz zobaczyć niewiele albo nic.
Ja byłam w 4tc bo tak mnie wcisnęła asystentka ginekologiczna i nie było nic. Dopóki nic się nie dzieje (plamienia, krawienia, bóle) bądź spokojna. Bierz kwas foliowy i Czekaj
Wszystkiego dobrego dla Was!
Hahaha i właśnie tutaj o tesciowa chodzi bo dla niej ta druga jest zbyt jasna![]()
Jak wysłaliśmy to pierwsze zdjęcie to stwierdziła że tam nie ma drugiej kreski a jak wczoraj jej wysyłaliśmy to drugie zdjęcie to stwierdziła że jest za jasna
Ah te Teściowe
Tak jak na okres? To znaczy, że zarodek zagnieżdża się w macicy.A mam takie pytanko jeszcze , czy jak brzuch i podbrzusze troche pobolewa to wszystko dobrze czy coś się dzieje ?
No dość podobnie , to nie jest taki bol jak przy okresie , no i boli mnie dół pleców. Okres spóźnia się już 5 dni. Nie mogę uwierzyć że to prawdaTak jak na okres? To znaczy, że zarodek zagnieżdża się w macicy.