reklama
summis
Fanka BB :)
Jadzia, odpocznij
zakupy nie uciekną. My dzisiaj byliśmy po parę drobiazgów i na szczęście wszystkie prezenty już skompletowane i tylko trzeba zapakować. Lecz te zakupy ostatnio mnie męczą okropnie, bo Majka przechodzi samą siebie.. Zresztą weszłam do sklepu sama, M został na zewnątrz z córą, bo chciałam tylko kartkę świąteczną a ona ryk, nawet z tatą nie chce zostać..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
O kurde.....no to faktycznieJadzia, odpocznijzakupy nie uciekną. My dzisiaj byliśmy po parę drobiazgów i na szczęście wszystkie prezenty już skompletowane i tylko trzeba zapakować. Lecz te zakupy ostatnio mnie męczą okropnie, bo Majka przechodzi samą siebie.. Zresztą weszłam do sklepu sama, M został na zewnątrz z córą, bo chciałam tylko kartkę świąteczną a ona ryk, nawet z tatą nie chce zostać..
" kto nie walczy ten nie niańczy "
moniabat
Summis może przechodzi jakiś bunt... Musisz się uzbroić w cierpliwość bo pewnie za parę dni samo jej przejdzie[emoji5]
A ja na zakupach byłam już dziś... musiałam sobie poprawić humor[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A ja na zakupach byłam już dziś... musiałam sobie poprawić humor[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
summis
No.. Już nie wiem co jej się dzieje. Jak M chce iść ją przebrać to ja i tak muszę iść z nimi, bo płacze i mnie woła.O kurde.....no to faktycznie
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Podziel się: