reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Buciki oficerki[emoji5] bo może się przydadzą na płaskim obcasie[emoji5]
To taki zakup co od miesiąca planowałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję zakupu napewno piękne... A ja zamiast coś sobie to prezenty dzieciom pod choinkę [emoji23][emoji23][emoji23]taka matka

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja prezenty już mam porobione za jednym zamachem robiłam mikołajki i aniołki[emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio mój Szymon mnie pytał czy do aniołka może napisać list hehe bo chce strój Kamila stocha

Moje kochane jak ja wam zazdroszczę tych pociech a jest tu jakaś dziewczyna oprócz mnie która nie ma wogóle dzieci ?:-)
Ja etocilam z pracy miałam jechać na zakupy ale w końcu siły opadły i jestem w domu smaże rybe zjem i idę pod prysznic
Buty oficerki właśnie myślałam sobie kupić ale ani w deochmannie ani w ccc nie ma nic co nie jest z zamszu a ja nie chce takich bo przemokna jak będzie ciapa właśnie na płaskim obcasie mnie interesują :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Jadziu kochana zobaczysz że będziesz też miała swoją pociechę[emoji5] jestem o tym przekonana i kibicuje Ci z całego serducha[emoji8]

Jadziu smacznego ja dziś z ryb wcinalam pastę z łososia [emoji3][emoji3] co do butów -kupiłam sobie oficerki tu w Niemczech w deichmann ze skóry i jestem zadowolona [emoji3] ale wiadomo każdy kupuje tak jak mu w oczko wpadnie, a jak wieczorek mija reszcie dziewczyn? [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie tylko Monia, ale My wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki [emoji255] na pewno bedziesz wspaniałą mamą [emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry