reklama
moniabat
Fanka BB :)
Dziewczyny ja prezenty już mam porobione za jednym zamachem robiłam mikołajki i aniołki[emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio mój Szymon mnie pytał czy do aniołka może napisać list hehe bo chce strój Kamila stocha
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Moje kochane jak ja wam zazdroszczę tych pociech a jest tu jakaś dziewczyna oprócz mnie która nie ma wogóle dzieci ?:-)
Ja etocilam z pracy miałam jechać na zakupy ale w końcu siły opadły i jestem w domu smaże rybe zjem i idę pod prysznic
Buty oficerki właśnie myślałam sobie kupić ale ani w deochmannie ani w ccc nie ma nic co nie jest z zamszu a ja nie chce takich bo przemokna jak będzie ciapa właśnie na płaskim obcasie mnie interesują :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ja etocilam z pracy miałam jechać na zakupy ale w końcu siły opadły i jestem w domu smaże rybe zjem i idę pod prysznic
Buty oficerki właśnie myślałam sobie kupić ale ani w deochmannie ani w ccc nie ma nic co nie jest z zamszu a ja nie chce takich bo przemokna jak będzie ciapa właśnie na płaskim obcasie mnie interesują :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Andzia369
Jadziu smacznego ja dziś z ryb wcinalam pastę z łososia [emoji3][emoji3] co do butów -kupiłam sobie oficerki tu w Niemczech w deichmann ze skóry i jestem zadowolona [emoji3] ale wiadomo każdy kupuje tak jak mu w oczko wpadnie, a jak wieczorek mija reszcie dziewczyn? [emoji3]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: