reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Kochaniutka dziecko trzeba przed wszystkim utrzymać i zapewnić mu byt a mnie w tej chwili na to nie stać .
Wiesz ile ja szukałam pracy ,na każdym kroku mi mówili że jak mam dziecko to mnie nie przyjmą .
Czasem zrobić dziecko to nie problem ale ja nie chce żeby mu czegokolwiek brakowało .
Wiesz dobrze ile kosztuje dziecko ,zobacze jak Ty sobie będziesz radzić z dwójką jak Twój pojedzie i zostaniesz sama a będziesz musiała wrócić do pracy .
Ech dużo by jeszcze pisać...

reklama
A Igorek tu masz rację, zresztą u góry Ci pisałam, że to wszystko nie takie proste. Co do mojego męża np teraz zadzwonił z Krakowa, że opił się z facetami z pracy i nie jest w stanie wrócić. Wiesz ja nigdy nie staram się na niego zbytnio liczyć, bo nie dam rady. A co do dwójki dzieci na pewno będzie bardzo ciężko:/

Anrysa ech Ci faceci :no:

Wiem że Ty jesteś odważna laska ale też masz dobrą pracę.A to jest bardzo ważne.

I na pewno sobie dasz radę choć jak piszesz łatwo nie będzie .

Ale niestety realia są takie a nie inne ,mam siostre i ona ma dwójkę dzieci jedno chodzi do szkoły drugie ma dwa lata mąż pracuje tak że tylko w wekeed ma go w domu .
I widzę jak trudno jej pogodzić ,odprowadzanie starszego do szkoły a w tym czasie jej młodszy zawsze idzie spać i nie ma jak .Nie wspomne jak ten młodszy jest chory .
O tyle ma dobrze żemieszka z moją mamą która zawsze jej zostanie z młodszym .
Ale gdyby mieszkała sama to nie było by tak fajnie.

Ja też byłabym cały czas sama i co kto mi pomoże ,koza Wanda czy jak.

Generalnie przerąbane jest :no:.

Igorek ja na szczęście mam mamę i siostrę choć mieszkam sama. No ale widzę, że jak ich potrzebuję to z reguły mi pomagają. Ale bez nich to ja wolę nie myśleć co by było:/

No własnie Brylancik Ty już niedługo urodzisz i kto Cie będzie zastępował ;-).

Dziewczyny gdzieś Cie są :-):-)???????

reklama
Do góry