reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Wy tu o diecie a ja od porodu szerokim łukiem wagi omijam :D Liczę, że jak będę rozsądna i dalej pokarmię piersią to samo spadnie :p

A u nas przejścia - trzydniówka z biegunką za nami, teraz została tylko klasyczna wysypka. Nie marudził specjalnie, ale ta wysoka gorączka to mi spędzała sen z powiek (młody spał w nocy nadzwyczaj dobrze). Teraz przyjechała moja mama i nam trochę pomoże, czas na chwilę oddechu.
Piękna pogoda dziś się szykuje :)
węgielek, nasz na elastyka już powoli za ciężki się robi (słodkie 8 kilo żywej wagi :p ). Dał się zamotać spokojnie, podobało mu się, bo generalnie lubi chodzić z nami i się rozglądać dookoła. Tylko my jeszcze musimy dociąganie poćwiczyć :p
Zresztą -
_IGP3448.jpg

Dziewczyny, mam prośbę - pomóżcie nam wygrać :p Tylko jedno kliknięcie dziennie (wejście na stronę + klik "Zagłosuj na to zdjęcie"), może macie znajomych, co też by kliknęli i posłali linka dalej? Chcielibyśmy z okazji pół roczku maluszka sprawić mu niespodziankę :p
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

reklama
Ammy sami się tak zamotaliście? Kurde to ja tempak jestm sama nie potrafię. Zdjęcie super. Zaraz agłosuję, żeby się Jerzyk twój cieszył z niespodzianki:) Co do wagi, moja spada po malutku.
Brylancik ty szczęściaro. No ale ja pamiętam, że po pierwszym też szybko spadłam. Ponoć po każdej kolejnej ciąży coraz trudniej, no ale są wyjątki:)
A mój mnie męczy o dziewczynkę. Oj teraz to na pewno nie:)

anrysa, tak, ale pierwszy raz to normalnie się bałam strasznie żeby krzywdy kruszynie nie zrobić. Ale że wcześniej chwilkę nosiliśmy w chuście-kieszonce (pouch), to trochę wiedziałam czym to pachnie i jak tylko chusta przyszła to na kompie odpaliłam instrukcję i do dzieła. Idealne to nie było, ale im więcej razy próbujesz tym lepiej wychodzi. Na początek 2X i kieszonka, choć właściwie teraz to właśnie kieszonka (wiązanie tkanej) jest hitem. Owszem, nieprofesjonalna, niepodociągana, ale nóżki prawidłowo ułożone i plecki podtrzymane, a to się liczy.
Dziękujemy za głosy, postaram się przypominać choć trochę mi głupio czasem tak ciągle o tym samym :/ Ale czego się nie robi dla skarba.

Ech, jestem wyprowadzona z równowagi. Jest szansa, że przez swoją głupotę zawalę studia. Brrrry :(
Miłego wieczorku!

E tam Ammy na pewno nie zawalisz. To ja walnęłam głupotę bo kupiłam lnianą chustę, w każdym razie nie elastyczną i cholera już po wczorajszym dniu widzę, że dociągnąć jej sama nie będę potrafiła.

anrysa, myślę, że to kwestia praktyki, naprawdę :) A w razie czego zawsze możesz spróbować się wymienić np. na forum chusty.info :p Jeśli chcesz, mogę Ci pożyczyć poucha - u nas leży w szufladzie i się kurzy (bo wyrosłam z niego :p), a może Tobie się przyda. Kangoogoo, taki brązowo-turkusowy, zdjęcia nie mogę za cholerę znaleźć :)
A najlepiej nosi się w nim malca w pozycji kołyski. Nie pamiętam jaki to rozmiar, można jednak chyba go regulować :)

Dzień dobry i miłego dnia życzę!

Łohoho ale pusto....
Ammy dzięki ale boje się nosić w tej chuście na leżąco. Jakoś tak nie ufam temu. Może w końcu nauczę się dobrze motać:)

reklama
Do góry