reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Agawa mój mówi mama jak chce jeść :-D Bo to niby takie mam mam jest ( am am)
Wiadomo od razu do czego mama najbardziej potrzebna
:dry:

reklama
nie;-) tylko targał na drobne kawalki:tak:juz padł:-)

wczoraj była zgroza bo bawił sie słuchawkami od komputera i wział do buzi gąbkę ta co jest na mikrofonie..mało zawału nie dostalam jak zobaczyłam że jej nie ma na mikrofonie..bo gdyby ja połknął to na pewno by mu stanęła w gardle..T mu wyciagnął ale nie było łatwo:baffled:..normalnie sekundy a siedzielismy z nim na ziemi:zawstydzona/y:
no to ładnie musiałas się wystraszyć :szok:
Agawa mój mówi mama jak chce jeść :-D Bo to niby takie mam mam jest ( am am)
Wiadomo od razu do czego mama najbardziej potrzebna
:dry:
no właśnie u mnie tak na spanie albo jedzenie :-D ale i tak sie cieszę jak mnie tak woła :tak:

dzwoniłam do dziekanatu i się dowiedziałam że nie bedą dla mnie specjalnie obrony organizować :baffled: a u mojej promotorki chyba jeszcze jedna osoba będzie i mam czekać :dry: no nic tylko sobie ciśnienie podniosłam :evil::evil::evil:

Mini też ma chłopak pomysły.Po wczorajszej nocy(beznadziejnej) dałam dziś Madzi środek przeciwbólowy i pięknie przespała mi nockę.Od 20.30 do 4.00 i tak ją o tej 4 musiałam wziąć z łóżeczka i na śpiocha nakarmić bo mi piersi rozrywało.Dziewczynka w końcu się wyspała(mamusia też ;-)).

Witam

Anneczka i co mogę dziś liczyć na Ciebie?
Anita bardzo dziękuję za etykietki.Wczoraj koleżanka mi przyniosła i już wysłałam.Nie wyrzucaj ich moze się Karoli przydadzą.

Danusia a co to tak w ogóle jest za konkurs?

Ja dostałam dzisiaj pudełko promocyjne z HIPP. W środku była książeczka zniżkowa do Rossmana a także kupon na paczkę HIPP.

Ostatnia edycja:
hejka
nie miałam neta z rana przez te burze:wściekła/y: a później pojechalam do koelzanki i dopiero teraz przyjechałam;-)
ale pogoda w nocy było strasznie jak nie luneło to sie wystraszyłam:szok:
Kasiu ja tez mam w sierpniu 2;-)
Agawa masz z ta promotorka:no:
Anita Mini to wam chlopaki dali popalic nie ma co:sorry2::dry:
Mini Borys daj ci juz powody do siwych włosów;-):-p
Dana to musimy sie spiknac w tarnowie jakby co:-D;-)

No i wystukałam sprawcę nocnego zamieszania :tak: Mamy dolną dwójkę
. Jeszcze tylko trzynaście i może się wyśpię :-D

Agawa
to ile osób musi być żeby zorganizowali obronę ??:angry:

Mrowa no nieco szalony z niego chłopak :tak:
Dana to musimy sie spiknac w tarnowie jakby co:-D;-)
Ja też się chce spiknąć
:-p:-D:tak:

reklama
Do góry