reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Dobry wieczór.

Co za pogoda - od piątku prawie cały czas leje. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam dość. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze jakieś przeziębienie nas atakuje. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Piotrek w piątek zaczął pokaszliwać - postawiłam bańki, zrobiłam syrop z cebuli, zwiększyłam porcję wziewów i liczę że przejdzie. Michałowi bańki postawiłam dopiero w sobotę bo też coś więcej chrząka, ale jemu raczej przejdzie. Ja dla równowagi mam lekki katar. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ech dziadostwo. :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czytałam w miarę na bieżąco, ale nie pamiętam teraz co komu odpisać a nie chce mi się czytać jeszcze raz. ;-) Chyba mi wybaczycie. :sorry2:

karolcia-83 Ale poszalałaś ze śniadaniem. :tak::tak::tak:

Widzę, że Szczawnica cieszy się wzięciem. ;-)

ilaria Jedziesz na kwaterę czy do któregoś z ośrodków?

ewelina975 A jak kolejny miesiąc bycia mamą?

reklama
Agawa dawaj, dawaj :-) Karolka jeszcze nie śpi ;-) czekamy na gości :-D - przyszłych państwa młodych mają z zaproszeniem przyjść :tak:

O już są :-D

WITAM TARNOWSKIE MAMUŚKI :) Dawno tutaj nie zaglądałam. Jak tam humorki waszych maleństw dzisiaj? Moja niuńka marudzi dziś jak niewiem :errr::errr: moze ta pogoda tak na nią wpływa ?? Pozdrowionka dla Was ;)
Witaj i zaglądaj częściej :-)

Dobry wieczór.

Co za pogoda - od piątku prawie cały czas leje. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam dość. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze jakieś przeziębienie nas atakuje. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Piotrek w piątek zaczął pokaszliwać - postawiłam bańki, zrobiłam syrop z cebuli, zwiększyłam porcję wziewów i liczę że przejdzie. Michałowi bańki postawiłam dopiero w sobotę bo też coś więcej chrząka, ale jemu raczej przejdzie. Ja dla równowagi mam lekki katar. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ech dziadostwo. :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czytałam w miarę na bieżąco, ale nie pamiętam teraz co komu odpisać a nie chce mi się czytać jeszcze raz. ;-) Chyba mi wybaczycie. :sorry2:

Czasem trzeba :-D

A pogoda dzisiaj nie była aż tak bardzo makabryczna. Ok 11. przestało u nas padać więc po spaniu Matuś poszedł na szaleństwa na polku. Po 16. przyszła do nas kuzynka a potem poszłam ją odprowadzić ok 19. z Dominikiem i było super. Zrobiliśmy sobie godzinny spacerek i oboje byliśmy niezwyklezadowoleni.

moje małe walczy w łóżeczku ze snem ;-) a ja mam wolne jeśli chodzi o marudzenie też troszke dziś był niespokojny ale co najważniejsze mówi mamamamama :happy::rofl::yes:
Gratuluję :-) I fajnie że wróciłaś.

no to zdjęcia są kto chce może sobie oglądnąć :-) ja póki co zmykam :-)

życzę spokojnej nocki i bez pobudkowej wszystkim mamusiom :tak:

Dobry wieczór.

Widzę, że Szczawnica cieszy się wzięciem. ;-)

ilaria Jedziesz na kwaterę czy do któregoś z ośrodków?

ewelina975 A jak kolejny miesiąc bycia mamą?
A dzięki :) Kolejny miesiąc minął spokojnie, coraz lepiej "dogadujemy" się z malutką, praktycznie teraz tylko u mnie jest spokojna... Nie podoba mi się to zabardzo, bo nie mam czasu na nic ;) Rośnie jak na drożdżach, odpukać nie męczą nas żadne kolki,choróbska itp. Jestesmy juz po pierwszych szczepieniach i o dziwo nie było najgorzej ;)Już się uśmiecha, rozpoznaje ludzi ehh z dnia na dzien zaskakuje nas czymś nowym :) coś pięknego :)

ania.chlopcy
- życzę zdrówka dla Was wszystkich :)

To dziś ja stawiam śniadanie :-)
sniadanie.jpg

FR_961313_23765670_148285l.jpg

salatka.jpg

reklama
Hejka!!!

Kasiu mam nadzieję że się nie sprawdzi:tak::tak:bardzo na to licze:happy2::happy2::happy2:
aaaa chyba do mnbie nie dotarło jeszcze:cool2::cool2::cool2:wszak to 25:-D:-D:-D:-D
(juz 5 lat)
Aniu zdrówka dla was;-):-)
Ewelina witaj:-)

Do góry