reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
aaa limit kredytowy spłacałam i ciagle mi jakies dodatkowe kwoty wynajduja...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Lublin co innego mówi, Tarnow co innego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mini to tez malowanko;-)u nas juz było w tym roku:tak::tak:
Kasiu chyba jasna oliweczka choc te kolory teraz wszystkie takie ladne:happy2:

U nas lunęło 10 minut temu ale już przestało. Na szczęście nie napadało mi na balkon bo mam 2 suszarki.

My już po szczepieniu. Moje 4miesięczne dziecko waży dokładnie 8.73 kg mierzy 66 cm a obwód w klatce 48 cm. Panie były pod wrażeniem :-) Przy szczepieniu trochę płakał ale dostał cycia i już było oki.

u mnie teraz własnie leje:wściekła/y: a tak sie fajnie zapowiadało:dry:
u mnie pranie wczorja wyprane ale nie wyschniete a juz kolejen czeka an właczenie tylko nie ma gdzie suszyc:dry::confused:
Mini dobrze ze tatus dba o synusia;-)
Kasiu chyba tez bym oliwke wybrała:tak: to keidy mamy przyjśc oblac nowe kolory;-)
Agunia czemu takie rozbierzności sa?
Karolcia dobrze sobie wazy Dominik ale widac ze kawał z niego chłopa;-)

do meli przyszedł sasiad/kolega z przedszkola i wariuja z Kondziem goniac go a ten piszczy w niebogłosy:-p:-D

reklama
Do góry