ania.chlopcy
Fanka BB :)
ona juz jest prawie letnia![]()
i chyba od 15 lat można pracować tylko jakieś szczególne przepisy są dla takich młodocianych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ona juz jest prawie letnia![]()
wiesz nie da sie dzieciom nie dawac takich rzeczy wcale zwłaszcza starszym..nie kupisz ty to kolega/kolezanka poczestuja wazny jest umiar![]()
Zal mi go bo biedaczek od ok 18.30 nie ma siły na zabawę i przyszedł żebym mu bajkę włączyła. Teraz siedzi i oczy mu same lecą ale do 20. musi wytrzymaćKarolcia nie martw sieu mnie to tez przybiera czasem fatalny obrót
o 18.00 mega maruda i buczenie o wszystko...zalewanie sie lzami na maksa
Beti he he Kasia mnie nie chce to u ciebie zawitamnajwyżej Ci jaki obiad ugotuje
![]()
zgadzam się z tym w 100%. Mój Matuś niekiedy też niekiedy napije się trochę coca-coli bo nie da się tego całkiem uniknąć ale staramy się pilnować go a Daria potrafi wypić niemalże duszkiem 2 litry i wszystko jest ok.wiesz nie da sie dzieciom nie dawac takich rzeczy wcale zwłaszcza starszym..nie kupisz ty to kolega/kolezanka poczestuja wazny jest umiar![]()
Ja nie powiedziałam że oni to robią ze złośliwości. Poza tym można rozpieszczać wnuki ale dawać słodycze przed posiłkiem lub w jego czasie to już nie jest normalne. Ja nie jestem uprzedzona tylko nie lubię głupoty i tyle.hejka
Wszystko ok z nózkami:-):-):-):-):-):-)
Agata witaj !!!! kope lat;-):-)
Kasiu to pewnie maz wybierał fachowca nie;-)
Karolcia wiesz dziadki sa od rozpieszczania a rodzice od wychowywania;-) musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo jak babcia widzi ze wnusio ma ochote to napewno wszystko zrobi zeby mu dogodzic a ze to nie idzie z wola rodzica to druga strona medalu;-) Mysle ze ty jestes juz starszie uprzedzona do nich i zawsze beda robic "po nie twojej mysli" , moze oni nie z głupoty tylko z bezmyslnosci a ty od razu uwazasz to za złośliwosc;-) czasem trzeba wyluzowac
ja sama miałam podobne "przejścia" z tesciowa i wrzuciłam w końcu na luz ;-)i dobrze to dla nas wyszło
Beti to moze ja ja zaadoptuje mam troche wiecej miejsca ;-)Pewnie sie spodobalas panom robotnikom i dlatego tak dłuuuugo ocieplaja
![]()
heheh to juz predziej Kaśkę obczaili i sie tak szybko do nas przeniesliBeti to moze ja ja zaadoptuje mam troche wiecej miejsca ;-)Pewnie sie spodobalas panom robotnikom i dlatego tak dłuuuugo ocieplaja
![]()