ania.chlopcy
Fanka BB :)
ona juz jest prawie letnia![]()
i chyba od 15 lat można pracować tylko jakieś szczególne przepisy są dla takich młodocianych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ona juz jest prawie letnia![]()
wiesz nie da sie dzieciom nie dawac takich rzeczy wcale zwłaszcza starszym..nie kupisz ty to kolega/kolezanka poczestuja wazny jest umiar![]()

Zal mi go bo biedaczek od ok 18.30 nie ma siły na zabawę i przyszedł żebym mu bajkę włączyła. Teraz siedzi i oczy mu same lecą ale do 20. musi wytrzymaćKarolcia nie martw sieu mnie to tez przybiera czasem fatalny obrót
o 18.00 mega maruda i buczenie o wszystko...zalewanie sie lzami na maksa
Beti he he Kasia mnie nie chce to u ciebie zawitamnajwyżej Ci jaki obiad ugotuje
![]()

zgadzam się z tym w 100%. Mój Matuś niekiedy też niekiedy napije się trochę coca-coli bo nie da się tego całkiem uniknąć ale staramy się pilnować go a Daria potrafi wypić niemalże duszkiem 2 litry i wszystko jest ok.wiesz nie da sie dzieciom nie dawac takich rzeczy wcale zwłaszcza starszym..nie kupisz ty to kolega/kolezanka poczestuja wazny jest umiar![]()

;-) Mysle ze ty jestes juz starszie uprzedzona do nich i zawsze beda robic "po nie twojej mysli" , moze oni nie z głupoty tylko z bezmyslnosci a ty od razu uwazasz to za złośliwosc;-) czasem trzeba wyluzowac 

Pewnie sie spodobalas panom robotnikom i dlatego tak dłuuuugo ocieplaja

Ja nie powiedziałam że oni to robią ze złośliwości. Poza tym można rozpieszczać wnuki ale dawać słodycze przed posiłkiem lub w jego czasie to już nie jest normalne. Ja nie jestem uprzedzona tylko nie lubię głupoty i tyle.hejka
Wszystko ok z nózkami:-):-):-):-):-):-)
Agata witaj !!!! kope lat;-):-)
Kasiu to pewnie maz wybierał fachowca nie;-)
Karolcia wiesz dziadki sa od rozpieszczania a rodzice od wychowywania;-) musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo jak babcia widzi ze wnusio ma ochote to napewno wszystko zrobi zeby mu dogodzic a ze to nie idzie z wola rodzica to druga strona medalu;-) Mysle ze ty jestes juz starszie uprzedzona do nich i zawsze beda robic "po nie twojej mysli" , moze oni nie z głupoty tylko z bezmyslnosci a ty od razu uwazasz to za złośliwosc;-) czasem trzeba wyluzowac
ja sama miałam podobne "przejścia" z tesciowa i wrzuciłam w końcu na luz ;-)i dobrze to dla nas wyszło
Beti to moze ja ja zaadoptuje mam troche wiecej miejsca ;-)Pewnie sie spodobalas panom robotnikom i dlatego tak dłuuuugo ocieplaja
![]()
heheh to juz predziej Kaśkę obczaili i sie tak szybko do nas przeniesliBeti to moze ja ja zaadoptuje mam troche wiecej miejsca ;-)Pewnie sie spodobalas panom robotnikom i dlatego tak dłuuuugo ocieplaja
![]()