ania.chlopcy
Fanka BB :)
A wiecie .. chyba adoptuję Kasię. Przychodzę z pracy a tu posprzątane, pranie zrobione, poprasowane :-)Żyć nie umierać!! :-)
:-)
to jej nie wypuszczaj w sobotę. ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiecie .. chyba adoptuję Kasię. Przychodzę z pracy a tu posprzątane, pranie zrobione, poprasowane :-)Żyć nie umierać!! :-)
nie brałamPewnie Cię opieka nakryje
:-):-):-)

własnie chyba ja przykuję do kaloryferato jej nie wypuszczaj w sobotę. ;-):-)

napewno jest to utrudnienie, zwłaszcza prz dwójcePrzyznam że to niespanie w dzień trochę daje nam w tyłek. Matuś jest potwornie marudny i ostatnio coś apetyt stracił :-( Miałam takie 15 min że płakali obaj ale na szczęście sytuacja opanowana.
Przy jednym Kubie nieraz czekałam z utęsknieniem na pore spania
Aniu ja myślę że soki nie byłyby takie złe. Ona pije bardzo dużo kolorowych wód. Zamiast śniadania do szkoły dostaje 2 rogaliki typu "7days". No i namiętnie jada drożdżówki i inne słodycze.Witam
karolcia-83 Może Matuś już nie potrzebuje codziennej popołudniowej drzemki. Ale słodycze przed lub w porze obiadu to bezsens. Tak czy inaczej współczuję.
A co do ząbków to niektórzy mają słabe niezależnie od higieny i słodyczy. A czarnieją chyba po lapisowaniu. (mleczaki, żeby zatrzymać próchnicę.) Michał ma 7 lat a pierwszej plomby dorobił się jak miał 4 a może 5 lat. (nie pamiętam już)
Ale w przypadku Darii przypuszczam że tryb żywienia nie jest bez znaczenia. Pewnie jeszcze oprócz słodyczy pije dużo słodkich soków.
Taka niania to skarb :-)A wiecie .. chyba adoptuję Kasię. Przychodzę z pracy a tu posprzątane, pranie zrobione, poprasowane :-)Żyć nie umierać!! :-)
ona juz jest prawie letniaBeti ale opieka społecznaza wyzysk nieletniej
![]()