reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Witam
Znowu zaduch. I co jakiś czas straszące chmury. A w nocy była ostra burza - zaczęła się koło północy więc ze spaniem poczekałam aż trochę przejdzie, bo błyskało i grzmiało na całego.
kasiadove O jaki fajny deserek.
karolcia-83 Może Matuś już nie potrzebuje codziennej popołudniowej drzemki. Ale słodycze przed lub w porze obiadu to bezsens. Tak czy inaczej współczuję.
A co do ząbków to niektórzy mają słabe niezależnie od higieny i słodyczy. A czarnieją chyba po lapisowaniu. (mleczaki, żeby zatrzymać próchnicę.) Michał ma 7 lat a pierwszej plomby dorobił się jak miał 4 a może 5 lat. (nie pamiętam już)
Ale w przypadku Darii przypuszczam że tryb żywienia nie jest bez znaczenia. Pewnie jeszcze oprócz słodyczy pije dużo słodkich soków.
agataxk Witaj zgubo.
Ech, te choroby. Dobrze, że Amelka już zdrowa.
anitaa84 Spokojnie możesz poczekać z ortopedą.
beti801 Nie ma to jak dobra niania. ;-) Kasia na długo jest?
Znowu zaduch. I co jakiś czas straszące chmury. A w nocy była ostra burza - zaczęła się koło północy więc ze spaniem poczekałam aż trochę przejdzie, bo błyskało i grzmiało na całego.
kasiadove O jaki fajny deserek.

karolcia-83 Może Matuś już nie potrzebuje codziennej popołudniowej drzemki. Ale słodycze przed lub w porze obiadu to bezsens. Tak czy inaczej współczuję.
A co do ząbków to niektórzy mają słabe niezależnie od higieny i słodyczy. A czarnieją chyba po lapisowaniu. (mleczaki, żeby zatrzymać próchnicę.) Michał ma 7 lat a pierwszej plomby dorobił się jak miał 4 a może 5 lat. (nie pamiętam już)
Ale w przypadku Darii przypuszczam że tryb żywienia nie jest bez znaczenia. Pewnie jeszcze oprócz słodyczy pije dużo słodkich soków.
agataxk Witaj zgubo.

anitaa84 Spokojnie możesz poczekać z ortopedą.
beti801 Nie ma to jak dobra niania. ;-) Kasia na długo jest?
Agawa25
witam dziewczyny :-)
Mini
to ładnie ci śpi
co będzie w nocy 
Agataxk fajnie że jestes z powrotem
zdrówka dla Amelki 
Kasia fajnie że wybrałas farbę a kto maluje? mąż czy ty
a nam chyba ten ząbek jednak idzie bo cos marudne dziecię dziś i widzę takie siwe dziasełko
dałam mu panadol i zobaczymy 
Mini

Agataxk fajnie że jestes z powrotem

Kasia fajnie że wybrałas farbę a kto maluje? mąż czy ty

a nam chyba ten ząbek jednak idzie bo cos marudne dziecię dziś i widzę takie siwe dziasełko

Witam :-) Właśnie wszamałam sałatkę śledziową 

Beti jak Kuba? A nie ocieplali Wam w zeszłym roku?
Zapraszam na oglądanie jak nie będzie się podobać to dzieciaki poprawią :-)
Agatax witaj zgubo :-)
Karolcia widzisz, odpuściłaś spanie i jest ok :-) A co do teściów i drożdżówek to taka mentalność babć - moje też tak mają

Beti jak Kuba? A nie ocieplali Wam w zeszłym roku?

Agatax witaj zgubo :-)
Karolcia widzisz, odpuściłaś spanie i jest ok :-) A co do teściów i drożdżówek to taka mentalność babć - moje też tak mają

Agawa pudłoKasia fajnie że wybrałas farbę a kto maluje? mąż czy ty![]()

Agawa25
no to się ciekawie zapowiadają wakacjeAgawa pudłoPan "fachowiec"
![]()

Nie w moim typieno to się ciekawie zapowiadają wakacjeprzystojny chociaż
![]()

No przyjdźchyba nie skorzystam
;-)
![]()

reklama