Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lepiej już.. chociaż w nocy obudził się z płaczem i w sumie to nie wiem czemu:-)
a jak Kubuś?
Dzwoniłam do domu jaki dziś jest, ale Kasia mówi, że śpi jeszcze.mój zaczął wstawac jak miał 9 mies i koślawił jedna stópkę - tzn stawał na jej wewnetrznej krawedzi a nie na calej stopie..martwiłam sie zeby sie tak nie nauczył, ale poprawiałam mu kilkakrotnie stopke i widze ze jak juz stoi bardziej stabilnie to nie krzywi juz jej
ale jak chodzi po domu (trzmany po bokach za rece) to wlasnie zaczal stawiac stopki na zewnatrz (tzn cale, nie koslawi ich tylko skierowane sa na zewntrz). To myslisz ze to zle? Chodził prosto a teraz mu sie tak zachcialo??Może dopiero sobie wypracowuje system bo przeciez w koncu to dopiero poczatki?
pokazała nam jak mamy z Kondziem cwiczyc i tyle bylo wizyty;-)

Dzisiaj np mieliśmy scenę rozpaczy bo ząb ją bolał i jak każdego dnia skończyło się na tabletce przeciwbólowej.Moim zdaniem to nie tyle jest złośliwość co głupota. Daria je bardzo dużo słodkiego a ma niesamowicie zepsute zęby. Ona ma 8 lat a stałe zęby ma już do borowania. Nie wspominam nawet o mleczakach które są czarneDzisiaj np mieliśmy scenę rozpaczy bo ząb ją bolał i jak każdego dnia skończyło się na tabletce przeciwbólowej.

chyba spacer poranny go wymęczył