reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

witam wieczorkiem
:-D no jak ta ciocia mogła nie kupić "damdurdera" :-D
kasiadove ferie uciekają mi bardzo szybko;-)
ale zdążyłam już kilka rzeczy załatwić m.in US (rozliczenia),
dzisiaj byliśmy na badaniach krwi z dzieciakami
trochę się martwię bo Regina ma mało leukocytów :no:...myślicie, że to może być po chorobie? pewnie niebawem powtórzę badania i przejdę się do lekarki na konsultację :-( dzisiaj była z Igorem u tej dermatolog co polecała Dana, bardzo fajna babka - diagnoza mniej fajna...AZS - więc czeka nas pewnie długa kuracja...
a jak Tobie ferie mijają?
Karola dalej się męczy? chociaż tyle, że mąż zdążył dojechać ;-);-)

reklama
Uuuu to zdrówka dla dzieciaków :sorry: Wydaje mi się ze z leukocytami tak może po chorobie być.
Mi tez szybko, nie zrobiłam nic z zaplanowanych rzeczy :confused2:Byle do wiosny :-)

Kurcze takie krótkie stronki i lecą szybciutko jedna za drugą
Moja Jula już śpi dziś szybko padła zaliczyła u babci śledzika:-D

Super że spotkanko się Wam udało, ale w takim towarzystwie jak mogłobybć inaczej:-)

brmagda jakimś cudem udało mi się obejrzeć zdjęcia z nalotu u Ciebie, super zdjątka, a Natalki NIki w ogóle nie poznałam :sorry2:

Karolcia trzymam &&&& choć mam nadzieje że już jest po:-)

Kasiadove Tp Ci się Karolcia wysypała:-D
dobrze ze napisałaś o tym wydłużaniu strony teraz zamiast 40 jest 13:wink:

chodzi mi o bb bo tamto mnie nie interesuje;-)

Kasiude a co ty na to zebys została naszym modem? załozymy pod forum tarnów i bedizesz nam moderewac w końcu juz masz w tym wprawe;-) tylko jusimy poprosic Anieslu o utworzenie podfora i watku zamknietego :tak:

co reszta na to???????

ja też jestem zaaaaa bo ten tekst z Media Marktem mnie rozwalił:rofl2:

hej :-)
ja też głosuję za zamknięciem :tak:
ale Wam fajnie po spotkaniu ;-)
karola przyj! przyj! :rofl2::rofl2::rofl2:
lena co za szczerość z ust Twej córki płynie :-D:-D:-D
ja nie mogę skopiować suwaczków bo nie loguje mnie na N :no:
u nas mały sukces - synal zaczął wołać siku
chociaż z tym "wołaniem" przesadziłam...po prostu ściąga gacie i leci po nocnik :-D:rofl2:

gratulacje dla Igorka oby tak dalej:-)
Jula jest teraz na takim etapie że wszystko wypepla:szok:

Hello! Ale produkcja:-D Fajnie, że spotkanie udane:tak:

co do poprzedniego forum, to wczoraj jeszcze na pożegnanie z MC zrobiłam małe zamieszanie :) cóż nie jestem z siebie dumna ale nie mogłam się powstrzymac :/

Anneczka a co "przeskrobałaś"? ;-)

Kasiude a co ty na to zebys została naszym modem? załozymy pod forum tarnów i bedizesz nam moderewac w końcu juz masz w tym wprawe;-) tylko jusimy poprosic Anieslu o utworzenie podfora i watku zamknietego :tak:

Nie ma sprawy, tylko czy nie właściwsza byłaby osoba, która częściej jest na forum, np. Agunia? ;-)

Jeśli zamkniemy to forum, to nikt do niego się nie dostanie, bo nawet nie będzie wiedział, że takie istnieje - no chyba, że o to chodzi. Tak jak pisała Madzia, jedno na ogólnym, drugie zamknięte.

u nas mały sukces - synal zaczął wołać siku
chociaż z tym "wołaniem" przesadziłam...po prostu ściąga gacie i leci po nocnik :-D:rofl2:

Super!

u nas na razie lipa z sikanie pare razy próbowałam ale nie wyszło z tego nic a nic więc się poddałam , może jak się iepło zrobi to znów spróbuje :]

Anneczka u nas Jula jak skończyła 2 lata to jakoś tak sama zaczęła wołać i teraz to nawet na nocnik nie siada tylko na sedes. Pielucha nadal do spania i jakiś dłuższy wypad ale to tylko dlatego że nie zawsze jest gdzie ją wysadzić.

Kasiude ty juz jestes obcykana w moderowaniu na bb;-)jak by co bedziemy cie sciagac sms-ami:-D to mzoe zaczniemy od stworzenia pod fora jak ma krakow i inne miasta co;-)
Crunch mysle ze leukocyty mogły spasc własnie z powodu choroby:tak: wiec narazie sie nie zamartwiaj;-)
Szkoda ze wa sdopadło toAZS:dry::baffled:

reklama
Kasiude ty juz jestes obcykana w moderowaniu na bb;-)jak by co bedziemy cie sciagac sms-ami:-D to mzoe zaczniemy od stworzenia pod fora jak ma krakow i inne miasta co;-)

O.K., w takim razie dajcie znać, czy pisać do admina o stworzenie podforum regionalnego Tarnów.

Crunch, nie wiem w sumie o jakiej cud maści piszesz, ale z tego co wiem to rewelacyjna maść Dany jest robiona w aptece.

Do góry