reklama

Tarnów

reklama
Hej Dziewczynki. Wpadłam na chwilkę bo zaraz lecę usypiać Matuśka. Była dzisiaj u nas lekarka i wszystko jest oki. Matusiowi kazała dawać pół łyżeczki Kidabionu dziennie ze względu na Omega-3 ale wszystko jest dobrze. Jednym słowem chłopcy są zdrowi :) Jutro jadę zrobić Matusiowi testy na grupę krwi. Pewnie będzie wycie ale takie rzeczy warto wiedzieć.

witam wieczorkiem ;)
chyba po tej kawie Agawy dostałam powera :szok: wymyłam okna, poprałam firanki, żaluzje wyczyściłam i troche posprzatałam po wierzchu :tak: :-)

Agawa biedny Mikuś :-( Oby szybciutko przeszło :tak:
Anita ja mam baby design mini i nic kompletnie mi się z nim nie działo :tak::-) Bardzo byłam z niego zadowolona :-) Ja się tez wybieram na jakies zakupy bo chodzić w czym nie ma, ale znowu czasu brak ;-)

Ja na świeta tez zrobię 3bita i jakąś sałatkę ( może Agatyxk ) . Nic więcej nie trzeba, bo napewno do rodziców pojedziemy.

Agunia ja na świeta też nie szaleję z jedzeniem bo zawsze gdzieś wybywamy i nie ma kiedy jeść :tak::laugh2: pewnie tylko sałatkę zrobię i babkę cytrynową bo zawsze na Wielkanoc babkę robię :-)

anitaa z wózkiem nie pomogę niestety ale widzę doradców znalazłaś :tak::tak::tak: ja miałam chopla na punkcie wózków jak Kubuś był malutki to co chwilę zmieniałam a teraz jakoś mi przeszło :-) Mikołajka wożę jeszcze w głębokim :szok::rofl2: bo on i tak śpi na spacerkach a jak nie będzie super pogody to wolę go mieć opatulonego :-) może jak się temp utrzyma to mu zmienię na spacerówkę bo u mnie tylko góra się wymienia a koła zostają :tak:

Beti801 :szok::szok::szok: to poszalałaś z porządkami :happy:

karolcia-83 oby co złe było już za wami super że chłopaki zdrowe to też na spacerki możecie się wybierać :tak: a kiedy do Tarnowa wracacie?

kasiadove
:szok: :-) to jak placki pieczesz bez piekarnika ? :rofl2:

reklama
Karola fajnie że Twoje chłopaki już zdrowe :tak:
Crunch zdrówka dla Twoich pociech, ale masz kosmos z tymi inhalacjami mój to chyba by sekundy nie wytrzymał ;-)
Madzia to ładnie dziś posprzątałaś już, ale pogoda taka piękna była to aż się rwało do takich porządków :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry