• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

mój chyba tez bedzie miał długą stope bo juz ma na 11,5 cm wiec buty rozm 20. urodzil sie ze stopa ok 8 cm. Juz na usg jak maly byl w brzuchu lekarz mi mowil ze ma dlugaśna stope, ale w sumie wzrost teraz na 90 centylu wiec nawet to nie wyglada tak zle;-)

Anitka po prostu duży chłopczyk;-)mój Tuliś też duży jest;-)

reklama
czesc!!!

Moje dziewczyny już na rekolekcjach są;-);-);-);-), dziś dzień spowiedzi mają:-)
Slawcio wrocil do pracki po tych 2 tyg. i jakos tak pusto bez niego...i rzodkieweczke na śniadanie nie ma kto przynieść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agatka i jak tam patrzenie na Krzysia co:-D:-D:-D:-D

znam to Augunia..:baffled: tylko jak mój znika z domu to go nie widze przez 2 tygodnie:no:
teraz to rozleniwilam sie:tak: ;-)obiadu nie musze gotowac tylko maly i sprzatanie ale w sumie to nie takie "tylko";-)

Nie obiad tylko żurek z torebki :-D

Muszę, bo jak wrócę z pracy to mi się nie będzie chciało czekać ;-)no i pan mąż też musi coś zjeść :-D dzis ma upolować na II danie kurczaka :-D:-D:-D

hehe Matka Polka;-):-D:-D:-D żurek z torebki:-D mój je zupki chińskie:-)

mam nadzieje ze polowanie bedzie udane:-) ;-)moj T ma fioła na punkcie polowan i nawet podczas jazdy samochodem non stop widzi jakies bazanty w chaszczach:-) ja nie wiem jak on to robi :eek: ja tam nic nie widze..

Ja to nie bardzo zwracam uwage na zwierzeta.. Smial sie ze mnie jak kiedys jechalismy sloneczna i przy ulicy za ogrodzeniem byly dwa wielblady z czego jeden sie tarzal na plecach a drugi stal pzy ogrodzeniu a ja ich nawet nie zauwazylam tylko musial mi krzyknac zebym patrzyla:-D:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry