reklama
Beti801
Fanka BB :)
Witam :-)

mmm kawka :-) tylko coś twardawakawka ;-)
![]()

dzis ma upolować na II danie kurczaka![]()

Agawa25
ooo to biedna Natalka :-( a jak jej nosek czyścisz? umie już sama dmuchnąć czy tym wężykiem jeszcze?A NAtalia ma mega katar, na szcżęscie nie kaszle :-(
Agawa jak pisanko CI idzie?
Agunia, nie boisz się zostawić tak Wojtka samego z dziewczynami?
a pisanko dziś nie idzie wczoraj się uczyłam na zaliczenie i dziś też muszę poczytać bo to pilniejsze
a w środę K. bierze urlop to do biblioteki skoczę bo mi materiałów na produkcję brakło
a na razie mam Kubę jeszcze to i chata pełna jak pójdzie do kościółka a Mikołajka położę to jest szansa na poczytanie 

o ile kompa nie włączę 

Agawa25
no co ty Beti młynka nie widziałaś?Witam :-)
mmm kawka :-) tylko coś twardawa
![]()
;-)wujek mi mówił, że tam są sarny - ale osobiście nie widziałam, ale jak zrobi sie cieplej to będziemy się tam zapuszczać, może jakąś wytopimy:-)
ja tam na tej łące na dole koło stawu spotkałam

koło mojej teściowej też widzieliśmy sarenki i zajączki i bażanty i wszystkomoże na polowanie przyjedziecie
![]()
pewnie chetnie by upolował tylko sezon sie skonczył

dzieki temu w niedziele jest w domu a nie biega po lesie;-)Agawa jak ja pisalam prace licencjacką to mialam zeskanowane niektóre materiały i program, ktory kopiował z nich tekst do worda
:-) szybciej szło bo nie musiałam przepisywać dłuższych tekstow tylko co najwyzej zrobic przypis lub pozmieniac ciutkę:-)
:-) szybciej szło bo nie musiałam przepisywać dłuższych tekstow tylko co najwyzej zrobic przypis lub pozmieniac ciutkę:-)reklama
a wiecie co...wczoraj nawet S opowiadalam jakl was strasznie lubie, jak sie cieszę że jestesciew ogóle przez te książkę jakas nostalgiczna sie zrobilam ostatnio
i domek na wsi mi sie marzy
malutki z ogrodeczkiem;-);-);-)
:-):-):-):-)