reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
a wiecie co...wczoraj nawet S opowiadalam jakl was strasznie lubie, jak sie cieszę że jestescie:happy::happy::happy::happy:w ogóle przez te książkę jakas nostalgiczna sie zrobilam ostatnio:eek:i domek na wsi mi sie marzy:happy::happy:malutki z ogrodeczkiem;-);-);-)

A NAtalia ma mega katar, na szcżęscie nie kaszle :-(

Agawa jak pisanko CI idzie?

Agunia, nie boisz się zostawić tak Wojtka samego z dziewczynami?

Witam :-)

kawka ;-):rofl2:
1194264301.jpg
mmm kawka :-) tylko coś twardawa :-D:-D

dzis ma upolować na II danie kurczaka :-D:-D:-D
:-D:-D:-D

A NAtalia ma mega katar, na szcżęscie nie kaszle :-(

Agawa jak pisanko CI idzie?

Agunia, nie boisz się zostawić tak Wojtka samego z dziewczynami?
ooo to biedna Natalka :-( a jak jej nosek czyścisz? umie już sama dmuchnąć czy tym wężykiem jeszcze?

a pisanko dziś nie idzie wczoraj się uczyłam na zaliczenie i dziś też muszę poczytać bo to pilniejsze :baffled: a w środę K. bierze urlop to do biblioteki skoczę bo mi materiałów na produkcję brakło :tak: a na razie mam Kubę jeszcze to i chata pełna jak pójdzie do kościółka a Mikołajka położę to jest szansa na poczytanie :tak::tak::tak: o ile kompa nie włączę :-D:-D:-D

wujek mi mówił, że tam są sarny - ale osobiście nie widziałam, ale jak zrobi sie cieplej to będziemy się tam zapuszczać, może jakąś wytopimy:-)

ja tam na tej łące na dole koło stawu spotkałam:tak:

koło mojej teściowej też widzieliśmy sarenki i zajączki i bażanty i wszystko :laugh2: może na polowanie przyjedziecie :laugh2::rofl2:

pewnie chetnie by upolował tylko sezon sie skonczył:rofl2::rofl2: dzieki temu w niedziele jest w domu a nie biega po lesie;-)

Agawa jak ja pisalam prace licencjacką to mialam zeskanowane niektóre materiały i program, ktory kopiował z nich tekst do worda:tak::-) szybciej szło bo nie musiałam przepisywać dłuższych tekstow tylko co najwyzej zrobic przypis lub pozmieniac ciutkę:-)

reklama
Do góry