reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Hej Dziewczynki. Wpadłam na chwilkę bo zaraz lecę usypiać Matuśka. Była dzisiaj u nas lekarka i wszystko jest oki. Matusiowi kazała dawać pół łyżeczki Kidabionu dziennie ze względu na Omega-3 ale wszystko jest dobrze. Jednym słowem chłopcy są zdrowi
Jutro jadę zrobić Matusiowi testy na grupę krwi. Pewnie będzie wycie ale takie rzeczy warto wiedzieć.
Beti801
Fanka BB :)
witam wieczorkiem 
chyba po tej kawie Agawy dostałam powera
wymyłam okna, poprałam firanki, żaluzje wyczyściłam i troche posprzatałam po wierzchu
:-)
Agawa biedny Mikuś :-( Oby szybciutko przeszło
Anita ja mam baby design mini i nic kompletnie mi się z nim nie działo
:-) Bardzo byłam z niego zadowolona :-) Ja się tez wybieram na jakies zakupy bo chodzić w czym nie ma, ale znowu czasu brak ;-)
Ja na świeta tez zrobię 3bita i jakąś sałatkę ( może Agatyxk ) . Nic więcej nie trzeba, bo napewno do rodziców pojedziemy.
chyba po tej kawie Agawy dostałam powera

Agawa biedny Mikuś :-( Oby szybciutko przeszło

Anita ja mam baby design mini i nic kompletnie mi się z nim nie działo

Ja na świeta tez zrobię 3bita i jakąś sałatkę ( może Agatyxk ) . Nic więcej nie trzeba, bo napewno do rodziców pojedziemy.
Agawa25
Agunia ja na świeta też nie szaleję z jedzeniem bo zawsze gdzieś wybywamy i nie ma kiedy jeść 
pewnie tylko sałatkę zrobię i babkę cytrynową bo zawsze na Wielkanoc babkę robię :-)
anitaa z wózkiem nie pomogę niestety ale widzę doradców znalazłaś

ja miałam chopla na punkcie wózków jak Kubuś był malutki to co chwilę zmieniałam a teraz jakoś mi przeszło :-) Mikołajka wożę jeszcze w głębokim 
bo on i tak śpi na spacerkach a jak nie będzie super pogody to wolę go mieć opatulonego :-) może jak się temp utrzyma to mu zmienię na spacerówkę bo u mnie tylko góra się wymienia a koła zostają 
Beti801

to poszalałaś z porządkami
karolcia-83 oby co złe było już za wami super że chłopaki zdrowe to też na spacerki możecie się wybierać
a kiedy do Tarnowa wracacie?
kasiadove
:-) to jak placki pieczesz bez piekarnika ? 

anitaa z wózkiem nie pomogę niestety ale widzę doradców znalazłaś

Beti801

karolcia-83 oby co złe było już za wami super że chłopaki zdrowe to też na spacerki możecie się wybierać

kasiadove

Massiek
a mnie najbardziej ten nawias rozbawił ;-) przezorna jesteś
szkoda że parkowe na sobotę planujecie bo chciałam się z tobą poznać na żywo ;-)
chyba sobie na męża popatrzę![]()
Kochana jeszcze nie jedno parkowe przed nami ;-) naoglądasz się jeszcze aż będziesz miała dość

(dobre z tym mężem

Massiek
Nie obiad tylko żurek z torebki
Muszę, bo jak wrócę z pracy to mi się nie będzie chciało czekać ;-)no i pan mąż też musi coś zjeśćdzis ma upolować na II danie kurczaka
![]()

Massiek
Dana super że wyszłyście na spacerek dziś akurat fajna pogoda się Wam udała 
( a myśmy się cały dzień kisili w murach
)
Madzia no no no gratuluję zębolków Kondzikowi strasznie dużo ich ma
:-)
Anitka ja Ci nie pomogę w kwestii wózka bo myśmy mieli ten najprostszy model baby design coś takiego podobnego do tego wózia Wyprawki.pl Małych rozmiarów podstawowy wózek spacerowy Mouse firmy Deltim.

( a myśmy się cały dzień kisili w murach

Madzia no no no gratuluję zębolków Kondzikowi strasznie dużo ich ma

Anitka ja Ci nie pomogę w kwestii wózka bo myśmy mieli ten najprostszy model baby design coś takiego podobnego do tego wózia Wyprawki.pl Małych rozmiarów podstawowy wózek spacerowy Mouse firmy Deltim.
reklama
Massiek
Karola fajnie że Twoje chłopaki już zdrowe 
Crunch zdrówka dla Twoich pociech, ale masz kosmos z tymi inhalacjami mój to chyba by sekundy nie wytrzymał ;-)
Madzia to ładnie dziś posprzątałaś już, ale pogoda taka piękna była to aż się rwało do takich porządków
;-)

Crunch zdrówka dla Twoich pociech, ale masz kosmos z tymi inhalacjami mój to chyba by sekundy nie wytrzymał ;-)
Madzia to ładnie dziś posprzątałaś już, ale pogoda taka piękna była to aż się rwało do takich porządków