reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Tarnów

anneczka bardzo ladny ten Twoj wózek..ale cena tez niczego sobie..popatrze tez za nim w sklepie:-)

mrowa a masz ten baby design sprint?

reklama
Anita ja mam mini ale moja znajoma ma pony teraz nazywa sie on sprint to jak dla mnie za wysoki jest bo ja z tych niższych jestem;-)

Hej Dziewczynki. Wpadłam na chwilkę bo zaraz lecę usypiać Matuśka. Była dzisiaj u nas lekarka i wszystko jest oki. Matusiowi kazała dawać pół łyżeczki Kidabionu dziennie ze względu na Omega-3 ale wszystko jest dobrze. Jednym słowem chłopcy są zdrowi :) Jutro jadę zrobić Matusiowi testy na grupę krwi. Pewnie będzie wycie ale takie rzeczy warto wiedzieć.

witam wieczorkiem ;)
chyba po tej kawie Agawy dostałam powera :szok: wymyłam okna, poprałam firanki, żaluzje wyczyściłam i troche posprzatałam po wierzchu :tak: :-)

Agawa biedny Mikuś :-( Oby szybciutko przeszło :tak:
Anita ja mam baby design mini i nic kompletnie mi się z nim nie działo :tak::-) Bardzo byłam z niego zadowolona :-) Ja się tez wybieram na jakies zakupy bo chodzić w czym nie ma, ale znowu czasu brak ;-)

Ja na świeta tez zrobię 3bita i jakąś sałatkę ( może Agatyxk ) . Nic więcej nie trzeba, bo napewno do rodziców pojedziemy.

Agunia ja na świeta też nie szaleję z jedzeniem bo zawsze gdzieś wybywamy i nie ma kiedy jeść :tak::laugh2: pewnie tylko sałatkę zrobię i babkę cytrynową bo zawsze na Wielkanoc babkę robię :-)

anitaa z wózkiem nie pomogę niestety ale widzę doradców znalazłaś :tak::tak::tak: ja miałam chopla na punkcie wózków jak Kubuś był malutki to co chwilę zmieniałam a teraz jakoś mi przeszło :-) Mikołajka wożę jeszcze w głębokim :szok::rofl2: bo on i tak śpi na spacerkach a jak nie będzie super pogody to wolę go mieć opatulonego :-) może jak się temp utrzyma to mu zmienię na spacerówkę bo u mnie tylko góra się wymienia a koła zostają :tak:

Beti801 :szok::szok::szok: to poszalałaś z porządkami :happy:

karolcia-83 oby co złe było już za wami super że chłopaki zdrowe to też na spacerki możecie się wybierać :tak: a kiedy do Tarnowa wracacie?

kasiadove
:szok: :-) to jak placki pieczesz bez piekarnika ? :rofl2:

:-D:-D:-D a mnie najbardziej ten nawias rozbawił ;-) przezorna jesteś :cool2: szkoda że parkowe na sobotę planujecie bo chciałam się z tobą poznać na żywo ;-):tak:

chyba sobie na męża popatrzę :-D:szok::-D

Kochana jeszcze nie jedno parkowe przed nami ;-) naoglądasz się jeszcze aż będziesz miała dość :-D:-D

(dobre z tym mężem :tak::-):-D:laugh2::-p)

Dana super że wyszłyście na spacerek dziś akurat fajna pogoda się Wam udała :-D
( a myśmy się cały dzień kisili w murach :no:)

Madzia no no no gratuluję zębolków Kondzikowi strasznie dużo ich ma :szok::-)

Anitka ja Ci nie pomogę w kwestii wózka bo myśmy mieli ten najprostszy model baby design coś takiego podobnego do tego wózia Wyprawki.pl Małych rozmiarów podstawowy wózek spacerowy Mouse firmy Deltim.

reklama
Karola fajnie że Twoje chłopaki już zdrowe :tak:
Crunch zdrówka dla Twoich pociech, ale masz kosmos z tymi inhalacjami mój to chyba by sekundy nie wytrzymał ;-)
Madzia to ładnie dziś posprzątałaś już, ale pogoda taka piękna była to aż się rwało do takich porządków :tak:;-)

Do góry