reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

a chicco nie chcesz?

baby design mini kosztuje 249 zł, ale jak synuś duży to może nie pojeździłby za długo...

reklama
hejka
tatuś inhaluje dzieci :tak:
nawet mu to idzie :-D
madzikm co ta praca Ci się kroi?

ale Wam fajnie z tymi spacerkami - już nie mogę się doczekać bo dzieci mi wariują w domu :rofl2:
ja tam jeszcze nie myślę o jedzeniu na święta -zresztą pewnie nie będę się wysilać
góra dwie sałatki i jakiś placek (pewnie 3 bit - może w wersji big bo mojemu ciągle mało :-D)

na okna też jeszcze przyjdzie czas
ostatnio wymyłam 3 i już zapaprane całe :confused2:

a chicco nie chcesz?

baby design mini kosztuje 249 zł, ale jak synuś duży to może nie pojeździłby za długo...

tez widzialam ten mini ale odpada;-) moj teraz ma 7,5 mies i wazy niecale 9 kg i w sumie juz bardzo malo przybiera miesiecznie na wadze bo nawet nie pół kg, ale za malutki jest wizualnie jak dla mnie

a chicco nie widzialam z regulowanym podnóżkiem a tez kosztuja prawie 500zł lub wiecej:szok:
trojkolowce mi sie wogole nie podobaja wiec juz mam ograniczony wybór..

i chce jeszcze zeby mial polaczona rączke a nie jedna do jednej reki a druga do drugiej..

Ostatnia edycja:
tez widzialam ten mini ale odpada;-) moj teraz ma 7,5 mies i wazy niecale 9 kg i w sumie juz bardzo malo przybiera miesiecznie na wadze bo nawet nie pół kg, ale za malutki jest wizualnie jak dla mnie

a chicco nie widzialam z regulowanym podnóżkiem a tez kosztuja prawie 500zł lub wiecej:szok:
trojkolowce mi sie wogole nie podobaja wiec juz mam ograniczony wybór..

i chce jeszcze zeby mial polaczona rączke a nie jedna do jednej reki a druga do drugiej..

SPACEROWKA CHICCO SIMPLICITY 2kol. kolekcja 2009!! (588896780) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

mi się chicco wydaje solidniejszą firmą;-)

wiem wlasnie ze jest solidniejsza i ladny jest ale jak on bedzie lezał? z nogami w dole?
w sumie rzadko spi na spacerach bo jest strasznie zainteresowany co jest w kolo ale wiadomo ze w lecie dluzej pochodze wiec tez zasnie, nie chce zeby go nogi bolaly itd..

anita ja mam chicco lite way ( czerwono szary ) i jestem bardzo zadowolona ( ja nie wiem czemu one tak podrożały ja kupiłam za 400 zł niecałe tam tez jest regulowany podnóżek ale nie tak jak w tym traperze. Miałam też wcześniej Coneco i u mnie się super sprawdzał chociaż rozpruł mi się materiał ( ale myślę że to akurat jakiś felerna sztuka była ) acha w chicco mam dwie rączki i nie mam z nimi problemu bo to też zależy od wózka ( jedne gorzej drugie lepiej ) nie ma wózków idealnych niestety :wściekła/y::-D;-)

reklama
mrówa Twoje okna zabrudzić się nie zdążą?;-)
a do kiedy maja sie zdarzyc ubrudzic? napewno jeszcze nie jeden raz bede myc w tym roku:-p:-Dkorzystam z chwili jak dzieci mi pozwalaja i pogody:tak:
zreszta aj nie sprzatam na świeta tylko dla siebie:tak::-)
ja jeszcze niewiem cozrobie na swieta ale napewno nie bede szaleć;-)i sie rpzepracowywac ;-)
Anita ja mam baby design i jestem zadowolona:tak:

Do góry