reklama
crunch
Fanka BB :)
hejka
tatuś inhaluje dzieci
nawet mu to idzie
madzikm co ta praca Ci się kroi?
ale Wam fajnie z tymi spacerkami - już nie mogę się doczekać bo dzieci mi wariują w domu
ja tam jeszcze nie myślę o jedzeniu na święta -zresztą pewnie nie będę się wysilać
góra dwie sałatki i jakiś placek (pewnie 3 bit - może w wersji big bo mojemu ciągle mało
)
na okna też jeszcze przyjdzie czas
ostatnio wymyłam 3 i już zapaprane całe
tatuś inhaluje dzieci

nawet mu to idzie

madzikm co ta praca Ci się kroi?
ale Wam fajnie z tymi spacerkami - już nie mogę się doczekać bo dzieci mi wariują w domu

ja tam jeszcze nie myślę o jedzeniu na święta -zresztą pewnie nie będę się wysilać
góra dwie sałatki i jakiś placek (pewnie 3 bit - może w wersji big bo mojemu ciągle mało
)na okna też jeszcze przyjdzie czas
ostatnio wymyłam 3 i już zapaprane całe

a chicco nie chcesz?
baby design mini kosztuje 249 zł, ale jak synuś duży to może nie pojeździłby za długo...
tez widzialam ten mini ale odpada;-) moj teraz ma 7,5 mies i wazy niecale 9 kg i w sumie juz bardzo malo przybiera miesiecznie na wadze bo nawet nie pół kg, ale za malutki jest wizualnie jak dla mnie
a chicco nie widzialam z regulowanym podnóżkiem a tez kosztuja prawie 500zł lub wiecej

trojkolowce mi sie wogole nie podobaja wiec juz mam ograniczony wybór..
i chce jeszcze zeby mial polaczona rączke a nie jedna do jednej reki a druga do drugiej..
Ostatnia edycja:
madzikm
Mamy lutowe'07
tez widzialam ten mini ale odpada;-) moj teraz ma 7,5 mies i wazy niecale 9 kg i w sumie juz bardzo malo przybiera miesiecznie na wadze bo nawet nie pół kg, ale za malutki jest wizualnie jak dla mnie
a chicco nie widzialam z regulowanym podnóżkiem a tez kosztuja prawie 500zł lub wiecej
trojkolowce mi sie wogole nie podobaja wiec juz mam ograniczony wybór..
i chce jeszcze zeby mial polaczona rączke a nie jedna do jednej reki a druga do drugiej..
SPACEROWKA CHICCO SIMPLICITY 2kol. kolekcja 2009!! (588896780) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
mi się chicco wydaje solidniejszą firmą;-)
wiem wlasnie ze jest solidniejsza i ladny jest ale jak on bedzie lezał? z nogami w dole?
w sumie rzadko spi na spacerach bo jest strasznie zainteresowany co jest w kolo ale wiadomo ze w lecie dluzej pochodze wiec tez zasnie, nie chce zeby go nogi bolaly itd..
w sumie rzadko spi na spacerach bo jest strasznie zainteresowany co jest w kolo ale wiadomo ze w lecie dluzej pochodze wiec tez zasnie, nie chce zeby go nogi bolaly itd..
SPACEROWKA CHICCO PICK-UP W SUPER CENIE!!! (588897367) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
ten niby ma regulowany podnozek ale kolor beznadziejny bo bedzie sie brudzil, chyba ze jest w innych jeszcze
zapytam jutro o niego, moze beda mieli
ten niby ma regulowany podnozek ale kolor beznadziejny bo bedzie sie brudzil, chyba ze jest w innych jeszcze
zapytam jutro o niego, moze beda mieli
anneczka1983
anita ja mam chicco lite way ( czerwono szary ) i jestem bardzo zadowolona ( ja nie wiem czemu one tak podrożały ja kupiłam za 400 zł niecałe tam tez jest regulowany podnóżek ale nie tak jak w tym traperze. Miałam też wcześniej Coneco i u mnie się super sprawdzał chociaż rozpruł mi się materiał ( ale myślę że to akurat jakiś felerna sztuka była ) acha w chicco mam dwie rączki i nie mam z nimi problemu bo to też zależy od wózka ( jedne gorzej drugie lepiej ) nie ma wózków idealnych niestety 
;-)

;-)anneczka1983
Chyba dlatego tak poszły w górę bo złotówka słaba
Ideału nie ma bo też każdy ma inne wymagania ;-)
dokładnie

reklama
a do kiedy maja sie zdarzyc ubrudzic? napewno jeszcze nie jeden raz bede myc w tym rokumrówa Twoje okna zabrudzić się nie zdążą?;-)

korzystam z chwili jak dzieci mi pozwalaja i pogody
zreszta aj nie sprzatam na świeta tylko dla siebie
:-)ja jeszcze niewiem cozrobie na swieta ale napewno nie bede szaleć;-)i sie rpzepracowywac ;-)
Anita ja mam baby design i jestem zadowolona