reklama
Agawa25
Fanka BB :)
oj Madzia ja też..powyrzucalam mnóstwo starych papierów...bezużytewcznychtylko te okna jeszcze strasza w domku moim....ale na szczeście tylko od zewnątrz
![]()

e to jak z zewnątrz to się nie ma czym martwić 

Witam :-)
Ja posprzątałam z grubsza ;-)nie mówię o myciu okien i takich tam :-) to zostawiam sobie na wielki tydzień ;-) Środę mam wyjazdową więc muszę jeszcze o jakimś obiedzie pomyśleć

niezłe - zrozumiał Kondzik? ;-)
Dana super że z pięknej pogody korzystacie :-)
Madzik dobrze że i Zosi przechodzi
Karola i jak Dominiczek po kontroli?
Crunch zdrówka dla dzieciaków, niech szybko przechodzi ;-)
Nikia buziaczki dla Natalci :-) A ty się trzymaj - jak to mówią dziewczyny - wódka z pieprzem
Ja posprzątałam z grubsza ;-)nie mówię o myciu okien i takich tam :-) to zostawiam sobie na wielki tydzień ;-) Środę mam wyjazdową więc muszę jeszcze o jakimś obiedzie pomyśleć

Agunia pod Zenitem biegająKasiu..no no twoj T to ma zdolnoscia gdzie on poluje na te kurczaki???![]()

Mela właczyła sobie nasze wesele i mówi do Kondzia ze to mamy i taty wesele ale my sie jeszcze nie urodzilismy i nie byliśmy:-)

niezłe - zrozumiał Kondzik? ;-)Dana super że z pięknej pogody korzystacie :-)
Madzik dobrze że i Zosi przechodzi

Karola i jak Dominiczek po kontroli?
Crunch zdrówka dla dzieciaków, niech szybko przechodzi ;-)
Nikia buziaczki dla Natalci :-) A ty się trzymaj - jak to mówią dziewczyny - wódka z pieprzem

Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
a co moje dziewczynki przygotowujecie na swieta???oprócz pisanek oczywiscie;-);-);-);-);-) bo u mnie musza byc w cebulowych skórkach , brazowe takie najbardziej lubie

a ja ostatnio zrobilam dobra sałatke (jak chcecie dodam przepis), sosik chrzanowy;-)tez dodam jak chcecie...no i z placów 3 bit..bo S pytam a on mi mówi ten z budyniem co ostatnio

a ja ostatnio zrobilam dobra sałatke (jak chcecie dodam przepis), sosik chrzanowy;-)tez dodam jak chcecie...no i z placów 3 bit..bo S pytam a on mi mówi ten z budyniem co ostatnio

Niestety nie mam piekarnikaKasiu sprobuj tego na soli kiedys...jest bardzo prosty a supersmaczny..i w sumie w godzinke gotowy![]()

Dawaj przepisy :-)
Ja zrobię jakąś sałatkę ze 2 placki - bo i tak w gości idziemy ;-)
madzikm
Mamy lutowe'07
ja robię migdałowca - 3 bit z płatkami migdałów na wierzchu i jakiegoś mazurka, jak się goście nie zapowiedzą to żadnej sałatki nie zrobię
mrówa Twoje okna zabrudzić się nie zdążą?;-)
kasiadovetymczasowy brak piekarnika czy na stałe?
ja sobie nie wyobrażam

mrówa Twoje okna zabrudzić się nie zdążą?;-)
kasiadovetymczasowy brak piekarnika czy na stałe?
ja sobie nie wyobrażam

Na stałe ;-)kasiadovetymczasowy brak piekarnika czy na stałe?
ja sobie nie wyobrażam![]()
reklama