reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Agawa, nie martw się na zapas, dacie radę ;-)

pogoda piękna, my po spacerku, choć Natalia niestety katar ma niezły a mnie zaczęło gardło pobolewać :baffled:

crunch, dobrze, że inhalacje pomagają :-)

Agunia ja też mam okna do wymycia, a rusztowania przed swiętami pewnie nie zdejmą

Hej dziewczyny!

Jak dobrze, że ten dzień się kończy:eek:

Jesteśmy po kontroli. Osłuchowo czysto:-) antybiotyk 10 dni czyli do piątku i spacerki bez biegania:-)

Szykuje się słońce i parkowe a ja sobota, niedziela na studiach:no: a w piątki, mam nadzieję, będę pracowała w Tuchowie;-)

i od nas dużo radości dla Amelek:-)

crunchTwoja ciotka ma sławna pościel. w "Teraz albo nigdy" Marta Orkisz śpi pod taką;-)
wiem wiem drewniane dialogi i sztywna fabuła, ale lubię się czasem odmóżdżyć;-)
fajnie, że inhalacje pomagają:-)

Dzień dobry.

agawa25 Niezła kawka. :-D:-D:-D:-D:-D

nikia Zdrówka dla Natalki.

mrowa1 No to nieźle już Kondzik uzębiony. :-)

agunia271 Dziewczyny na pewno dadzą sobie radę. Ja tak sama z bratem też czasem zostawałam. I wracając ze szkoły, odbierałam ze żłobka. (była filia w naszym bloku ;) )

crunch Super, że dzieciom lepiej.

Pisała do mnie Karolcia chłopaki zdrowi:-)
Agunia pokaszluje cos ale tak samo i wole ja osłuchac w końcu świeta sie zblizaja;-)
Crunch super ze lepiej:tak:
Dana ale wam fajnie ze spacerkiem:tak:
Agata my chyba nie pójdziemy bo niedziela palmowa jest a Mela ku[piła sobie palme do swiecenia;-)
Madzikm super ze Zosia zdrowa:-)
Agawa qrcze szkoda ale mzoe raz dwa pozbedziecie sie tego paskudztwa:tak:

a ja wzięłam sie za porzadki i umyłam część okien i w szafkach posprzatałam:-p:rofl2:

Hejka !!!

Agatka nie martw się bedzie dobrze:sorry::sorry::sorry::sorry:
Madzikm a co to za nowa pracka się szykuje Ci???:laugh2::laugh2::laugh2:dobrxze że juz lepiej;-)my anty też do piątku mamy:happy:
Anulka idz idz koniecznie...Maki musi miec w czym biegać..pukam na gg:eek:

Agawa, nie martw się na zapas, dacie radę ;-)

pogoda piękna, my po spacerku, choć Natalia niestety katar ma niezły a mnie zaczęło gardło pobolewać :baffled:

crunch, dobrze, że inhalacje pomagają :-)

Agunia ja też mam okna do wymycia, a rusztowania przed swiętami pewnie nie zdejmą

Nikia bedzie dobrze:eek:ja mojego gruszką molestuje ostro:baffled:

reklama
Pisała do mnie Karolcia chłopaki zdrowi:-)
Agunia pokaszluje cos ale tak samo i wole ja osłuchac w końcu świeta sie zblizaja;-)
Crunch super ze lepiej:tak:
Dana ale wam fajnie ze spacerkiem:tak:
Agata my chyba nie pójdziemy bo niedziela palmowa jest a Mela ku[piła sobie palme do swiecenia;-)
Madzikm super ze Zosia zdrowa:-)
Agawa qrcze szkoda ale mzoe raz dwa pozbedziecie sie tego paskudztwa:tak:

a ja wzięłam sie za porzadki i umyłam część okien i w szafkach posprzatałam:-p:rofl2:

oj Madzia ja też..powyrzucalam mnóstwo starych papierów...bezużytewcznych:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:tylko te okna jeszcze strasza w domku moim....ale na szczeście tylko od zewnątrz:-D:-D:-D:-D:laugh2:

Do góry