reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Dzień dobry, Wpadłam tu na chwilkę bo potrzebuję jakiejś kawki. Rozlweniwiłam się po weekendize na wsi. Dziecko się wyszalało i grilla zaliczyliśmy. :-)
Agawa ja jem kiełbase z grilla;-)a karmię.

to ja sobie robię przerwę :rofl:

Załączniki

• 353_b_4.jpg
    353_b_4.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 20
  • panna_cotta_z_granatem.jpg
    panna_cotta_z_granatem.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 42
a wiecie ja jeszcze w tym roku nie byłam na grillu :szok: w sumie to nawet nie wiem czy bym mogła smażone przy karmieniu zjeść :szok:
Ja jadłam ajk Kondzik miał 2 meichy i nic a nic mu nie było
Mikołajke jet starszy wiec smiało mozesz zajadac;-)
a pisanie idziec ci szybko:tak::-)
My tez wózkiem jeżdzimy po swicie wiec schody odpadaja:tak: pierwszy fajniejszy zestaw:tak:
Anita niestety sa bo ludzi juz coraz mneij uprawaia pól i wszystko zarasta co dla gadow istny raj:no:
Ania chyba sie wybierzemy kiedys do tego dinoparku:tak:

Witam

agawa25 Nic się nie martw - też nie byłam. Delikatnie możesz - Piotrek miał 1-2 miesiące jak byliśmy na grillu i nic mu nie było. Dobrze, ci idzie pisanie.

reklama
witam :-)
widzę, że weekendy udane :-):tak: My siedzieliśmy w domu, ale tez było fajnie :-) Tylko nudy trochę, bo w pt P pojechał "na włóki";-), w so był w sklepie a my z K troszkę się nudziliśmy ;-) Najgorzej, że net mi strasznie świtował - chyba tez miał wolne :-D
Massiek super zdjęcia :tak:
Agawa fajne te ciuszki :-) Kupiłaś coś?
My tez jeszcze nie grillowaliśmy w tym roku :blink:

Coś się witr zerwał :baffled: Może deszcz przyniesie ..;-)

Do góry