Massiek
Fanka BB :)
Agunia jasne że mu się podobało już ma z resztą obiecane że pojedzie jeszcze do ryczących dinozaurówHejka!!!
Widzę że wszystkie się wycieczkowałyście....
Massiek i podobało się Adikowi???
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agunia jasne że mu się podobało już ma z resztą obiecane że pojedzie jeszcze do ryczących dinozaurówHejka!!!
:-)tej też nie mam jak możesz to wyślij mi na interie z góry dziękuję :-)to spoko:-) a masz ta drugą w wordzie która ma ponad 200stron - tez z podziałami na miesiace? też jest fajnakupa przepisów:-)
ale super wycieczka :-) zzdroszczęHejka!!!
Danusia jak komunia???
Kasiu ten na dole to autentyczny???śliczny:-)a wiesz ja sobie też zamówie na urodziny a co;-);-)
my byliśmy w Rytrze w parku linowyms suuuper atrakcje, dzieciaki się wyszaały...W mi przeszedł 6 razy trase maluchpotem piknik robiliśmy, pojechaliśmy przez Krynicę do Orlego gniazda na obiadek, tylko oscypków nie kupiłam
ale w Krynicy ludzi fuul...
ABlandia Park Linowy Rytro

ale pocieszam się że to już ostatki
czwarty rozdział już mam ;-) tylko trzeci mi został ale chciałam go pisać już na swoim więc dziś uderzam na miasto
muszę coś na komunię wykombinować myślałam o białym żakiecie z krótkim rękawem ;-)
doradca mi potrzebny 
a dziękuję no zmobilizowałam się ostro bo w czerwcu wchodzi program antyplagiatowy i na pewno będą cyrkiO i druga Agatka do kompletu :-)
Widzę ze pełna mobilizacja i idziesz jak burza z pisaniem :-) brawo!
więc chce tego uniknąć ;-)