• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
Dzień dobry, Wpadłam tu na chwilkę bo potrzebuję jakiejś kawki. Rozlweniwiłam się po weekendize na wsi. Dziecko się wyszalało i grilla zaliczyliśmy. :-)
Agawa ja jem kiełbase z grilla;-)a karmię.

to ja sobie robię przerwę :rofl:

Załączniki

• 353_b_4.jpg
    353_b_4.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 29
  • panna_cotta_z_granatem.jpg
    panna_cotta_z_granatem.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 53
a wiecie ja jeszcze w tym roku nie byłam na grillu :szok: w sumie to nawet nie wiem czy bym mogła smażone przy karmieniu zjeść :szok:
Ja jadłam ajk Kondzik miał 2 meichy i nic a nic mu nie było
Mikołajke jet starszy wiec smiało mozesz zajadac;-)
a pisanie idziec ci szybko:tak::-)
My tez wózkiem jeżdzimy po swicie wiec schody odpadaja:tak: pierwszy fajniejszy zestaw:tak:
Anita niestety sa bo ludzi juz coraz mneij uprawaia pól i wszystko zarasta co dla gadow istny raj:no:
Ania chyba sie wybierzemy kiedys do tego dinoparku:tak:

Witam

agawa25 Nic się nie martw - też nie byłam. Delikatnie możesz - Piotrek miał 1-2 miesiące jak byliśmy na grillu i nic mu nie było. Dobrze, ci idzie pisanie.

reklama
witam :-)
widzę, że weekendy udane :-):tak: My siedzieliśmy w domu, ale tez było fajnie :-) Tylko nudy trochę, bo w pt P pojechał "na włóki";-), w so był w sklepie a my z K troszkę się nudziliśmy ;-) Najgorzej, że net mi strasznie świtował - chyba tez miał wolne :-D
Massiek super zdjęcia :tak:
Agawa fajne te ciuszki :-) Kupiłaś coś?
My tez jeszcze nie grillowaliśmy w tym roku :blink:

Coś się witr zerwał :baffled: Może deszcz przyniesie ..;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry