reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Coś się witr zerwał :baffled: Może deszcz przyniesie ..;-)
Podobno od jutra pogorszenie pogody:baffled:
Ania jak chłopaki?

a wiecie co mamy lokatorów nei proszonych w salonie:wściekła/y: mrówki come back:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzisaj z Amelka wytłukłyusmy torche zarazy ale co z tego jak i tak sie mnoza:no: dzis zaspalusmy do przedszkola:-p:-D przedłuzyłysmy sobie dłuuugi weekend:blink:

reklama
mrowa1 Trzymają się. Dzisiaj Piotruś był w zoo - akurat pogoda się im udała, bo po południu już straszyło grzmieniem i chmurami ale nie padało.

A od jutra rzeczywiście zapowiadają pogorszenie pogody.

Witajcie!

Widzę, że majóweczki udane:-) :-)

agawawidziałam w czyś takim babkę na mieście więc pewnie da się kupić tylko gdzie?:confused:
daj znac jak namierzysz;-)

mrowacoś Was lubią zwierząta: krety, mrówki:dry::-D

no no ma szczescie:-).. w koncu mrówa:-);-)

a ubranko pewnie kupione na Allegro:tak: ale takie obcisłe to bym się bała kupić bez przymarki:confused:

faktycznie:-D może niech mrówa zmieni nick to się pozbędzie gości:-D

a jak te Twoje sukienki tajlandzkie?, dobrze się noszą?

Witam
Komunia udana.Pogoda dopisała więc siedzieliśmy cały czas na ogrodzie.Było cudnie.Przed kolacją poszliśmy na długi spacer-jedzonko smakowało podwójnie. :-)
No teraz czas na jakieś odchudzanie ;-)

Ja też już zaliczyłam grilla i to w kwietniu.Madzia nie miała jeszcze 3m-cy.Nic jej nie było.

Kasia sto latek dla T.

Aniu najlepsze życzenia urodzinowe dla Ciebie!

Samych radości i spełnienia marzeń!

471.jpg

Dana nocny mareczek z ciebie :-D Kiedy nas zasypiesz fotkami dziewczynek? ;-)
Agawa i kupiłaś coś? ;-) Widziałam takie żakieciki na Targowej (tylko nie wiem czy taki dłuższe czy do pasa).
Mrowa ale z was śpiochy :-D
Zimno dziś :blink: ciekawe czy popada?
Dzięki za życzenia dla T ;-)

Cześć!!!
Witam po przerwie.

Aniu, wszystkiego najlepszego! Słonka i radości każdego dnia!!!

Wczoraj zaliczyliśmy park i spotkałam Karolcie - przesyła pozdrowienia:tak: Cały czas jest bez netu:-(

reklama
Hejka!!!

Ania wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek;-);-);-);-)

Danusia fajnie że pogoda dopisała:-D:-D
u mnie też jest trochę mrowek wlażą przez okno:angry::angry::angry::angry:
Anita ja robilam bez rodzynek:happy2:u mnie dzieci za to tylko ciemne ciasta by jadły:cool2:

Do góry