anrysa
Fanka BB :)
WÓZEK ESPIRO VECTOR AIR + PLECAK + ŁUK + .. (1289338777) - Aukcje internetowe Allegro to ten on ma pompowane kółka więc myślałam, że nie będzie tak źle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Ale nawet lekarz dał jej taka specjalna końcówkę i rurke żeby sobie do odkurzacza wmontowała ;-).
no i właśnie dlatego napisałam że to moje zdanie i nikt go wcale nie musi podzielaćAniu nie będę nikogo przekonywać, ze gruszka lepsza czy tam coś innego, ale tylko napiszę, bo używałam przy obydwu chłopcach, że gruszki do nosa wkładać nie trzeba, jak się umie używać, to wystarczy przyłożyć do dziurki końcówkę gruszki. Ale faktem jest, że teraz w sklepach jest taki duży wybór różnych gadżetów, że każdy może wybrać to co jemu bardziej odpowiada
Wiecie co, strasznie mi dokucza to grzanie centralne, ja osobiście nie potrzebuję, żeby kaloryfery były rozkręcone stale, ale dziś mieliśmy sporo dzieci w domu i wszędzie grzaliśmy, a teraz mnie drapie strasznie gardło, nigdy dotąd tak nie miałam, nie wiem co jest grane
Pozdrawiam Was wszystkie
A jeszcze napiszę: byłyście na basenie na Piłsudskiego już po remoncie? Mąż dziś zabrał dzieci, zachwycone wróciły:-)
.