reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
Ja tak miałam kiedys z autobusem:)spieszyłam sie bardzo na siatkówkę..i ledwie zdązyłam na autobus..zmachana siadłam..odetchnęłam..i gapa- po jakimś czasie zorientowalam sie, ze nie w te stronę jedę..w przeciwnym kierunku pojechałam:):):)-

O jacie, nie no mi sie jeszcze nigdy nic takiego nie przydarzylo :)
Zawsze sprawdzam czy to ten wlasciwy pociag hihi ;D

Ja kiedyś wsiadłam do autobusu przekonana, że to właściwy nr - ja WIDZIAŁAM ten nr gdy podjeżdżał na przystanek. Nie wiem jakim cudem, ale to była zupełnie inna linia - zauważyłam to, gdy skręcił i wywiózł mnie daleeeko... Wrrr - nie lubię >:D

Dziewczyny fotki super, ale moim zdaniem tak sami jak każdy slub jest inny tak i zdjęcia z każdego są piękne, wkońcu to jedna z naszych najważniejszych chwil w życiu :D

Co do odżywki... ja ostatnio mam wybróbowaną z GlissKur do włosów farbowanych, a wcześniej miała do włosów blond tej samej firmy i nawet fajna tyle że ja w obecnym stanie :) nie mogę jakoś przez dłuższy czas używać jednej odżywki czy szamponu bo za bardzo przeszkadza mi (wkońcu) zapach i musze zmieniać, a wiem że to niezbyt zdrowe dla włosów... hm... może już nie bawem wypróbuję i tej co pisałaś Rusalko :)

Ja w zeszłym roku tak się zagadałam z koleżanką gdy wracając z zajęć szłyśmy na przystanek, że bez zastanowienia wsiadłyśmy w "pierwszy lepszy" autobus i pojechałyśmy... na szczęście w dobrą stronę, tyle że zamiast jechać ok.30 min jechałyśmy 1h 35 ;D ale jest co wpominać i ubaw wtedy był niezły ;)

Agutek pisze:
Rusalka pisze:
HENNA TREATMENT WAX - odżywczy wosk w postaci maseczki, przeznaczony do intensywnej kuracji kosmetycznej włosów i skóry głowy..itd..:)..i to prawda Agutek-te odżywkę polecają również osobom po chemioterapii.
Cena 24 zł za 480 g(80 -to jakiś gratis:)..

wlasnie kupilam ta odzywke. Rusalko, u mnie jest taniej hihi ;D , zaplacilam za nia 22,70 ;)
Jutro ja wyprobuje, dzisiaj juz nie dam rady bo za godzinke znajomi przychodza :)

A u mnie drożej :( Zapłaciłam 25,98 - mam nadzieję, że będzie świetna >:D Muszę dziś wypróbować :)

Dziewczyny a skąd wiecie, do jakiego kolorku jest która odżywka? Bo na mojej nic nie jest napisane... Cholerka, a jeśli kupiłam tę do ciemnych? Skąd mam wiedzieć?
No pięknie... I teraz boję się użyć - mam jasne włosy i tak ma pozostać... ::)

edit:
Dobra - koniec paniki ;) Przeszukałam internet i już wiem. Ale napiszę, może komuś się jeszcze przyda: odżywka do jasnych włosów jest z dopiskiem "for blondes" - podobno lekko rozjaśnia, natomiast ta zwykła może być stosowana niezależnie od koloru. Więcej informacji: http://www.wax.com.pl/wax.html
Czyli jednak działam dziś :)

Dobra jesteś Esia;)..
Mam nadzieje dziewczęta, ze odzywka zadziała:)- bo inaczej wyklniencie mnie:)-wykrzyczycie- ze wyrzucone w błoto pieniadze..i zmarnowany czas;)..no, ale ja nic z tego nie mam:):):)- ja po prostu tez sama używam tej dżywki:)- Tak sie smiałam z meżem, ze ktos moze powinnien mi z Waxa- prowizję odpalic za taką reklamę;):):):)

reklama
Rusałko ja myślę że powinnaś wydrukować te posty w których dziewczyny piszą o kupnie poleconej przez Ciebie odżywki i zanieść je do dyrekcji Wax-a :p ::) :laugh: :laugh: :laugh: Może w nagrodę dostaniesz zapas na cały rok :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Do góry