reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
Renatina świetne ujęcie, ale wiadomo jak para super to i fotki piękne :)
Podzielam zdanie co do oryginalności welonu :) Mam pytanko... a może umieściłabyś tak więcej foteczek... co ;D

Pozdrawiam serdecznie :)

Podzielam zdanie co do oryginalności welonu :) Mam pytanko... a może umieściłabyś tak więcej foteczek... co ;D
Prosze bardzo Dodeczka
i dziekuje wszystkim za komplementy

też chciałabym wysłać jakieś zdjęcia z mojego wesela, ale nie wiem jak się je zmiejsza...one mają po 624 KB :mad:

Renatina piekne zdjecia, slub jak z bajki chyba mieliscie, pikne otoczenie itp.

A ja mam jeszcze pytanie - mozesz powiedziec jak zalaczasz zdjecia? Bo widze, ze inaczej niz pozostale dziewczyny, pod kazdym zdjeciem pokazuje sie jego link i ile razy byl wyswietlany, no i z tego co wiem moga zdjecia ogladac wowczas tylko zarejestrowani uzytkownicy forum a w innym przypadku kazdy go wlaczy strone. Mozesz zrobic krotka instrukcje?

Dzieki Agutek
aby zalaczyc zdjecie ide do "opcje dodatkowe"
nizej pisze "zalacz" i pozniej "sfoglia" (przynajmniej u mnie)
nacisnij sfoglia i otworzy sie ikonka gdzie masz umieszczone zdjecia,
pozniej kliknij na zdjecie i wybierz "otworz"
i gotowe
wejdz na strone gdzie wyslalas zdjecie no i POWINNO byc
powodzenia
mam nadzieje, ze dobrze wyjasnilam
papa

reklama
Do góry