reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

słyszałam o żurawince ale narazie nie próbowałam ... lekarz powiedział mi ze furaginu w ostatnim trymestrze nie powinno sie brac i dostałąm urosept ale tylko mam brac przez 3 -4 dni a pozniej powtórka badania moczu, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok....
a jak Twoje samopoczucie Kasia no i maleństwa???

reklama
Cleo gratuluję syneczka;-) Oby już bez nisespodzianek :tak: Mamulica jeszcze nie doczytałam , czy na weekend puscili Cie do domku ,a le cieszę się , że jest lepiej;-)Ewelinka trzymam kciuki za serducho Twego malucha:tak:

Witam Was dziewczyny z rana :)
u nas tradycja nie wiadomo czy synek czy corka - ale powiedziala ze jajeczek nie widzi.. ale akurat moglo sie tak ulozyc ze nie widac...
wyniki z lab wszystkie w porzadku...
ale u nas znowu pojawila sie opuchlizna... i to za duza :( musze isc na 14 dni l4 co mi sie strasznie nie usmiecha :( i odpoczywac... moja gin boi sie stanu przedrzucawkowego.. mam badac cisnienie jak tylko glowa mnie zaboli... no i nie mam przytyc wiecej bo jej w ciagu miesiaca wyszlo ze 4kg.. ale w glownej mierze tez woda... jak sie nie pozbede tej opuchlizny to mnie wysle do szpitala :(((

a i pozycje juz glowkowa ma

u nas tyle + przykaz skierowania do okulisty na wizyte :(

Ostatnia edycja:
Ja bylam dzisiaj u gina i powiedział, że torbiela w główce nie widzi więc pewnie się wchłonął. Stwierdził jeszcze, że brzuszek dziecka jest o 2 tygodnie za mały, jak to określił: jest szczuplutki. Na razie sie tym nie martwię bo do 3 tygodni różnicy to podobno norma. Lekarz myślał, że palę papierosy hehe...

Aza ciesze sie z Toba odnosnie torbieli :) musialo byc dobrze i jest :) a waga sie nie przejmuj bo to sie czesto zmienia jak w kalejdoskopie :)

słyszałam o żurawince ale narazie nie próbowałam ... lekarz powiedział mi ze furaginu w ostatnim trymestrze nie powinno sie brac i dostałąm urosept ale tylko mam brac przez 3 -4 dni a pozniej powtórka badania moczu, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok....
a jak Twoje samopoczucie Kasia no i maleństwa???

wiesz co ja też łykałam ostatnio urosept i zobaczymy dzisiaj odbieram wyniki

a samopoczucie chyba ok zwłaszcza że jutro idę na kontrolę i będę miała usg ktg i diabetologa
jakoś wyjątkowo ciężko i długo czekało mi się na tą wizytę
no i teraz już będę chodziła co tydzień przez tą moją cukrzycę ciążową
luzik;-)

katarzyna odpoczywaj ile się da będzie dobrze
a jak my tutaj tak mówimy to tak jest i tyle :tak:
tylko nie zamartwiaj się za dużo i dbaj o siebie zmień dietę jeśli za dużo przybierasz
ja przy mojej diecie cukrzycowej zatrzymałam się z szybkim przybieraniem

nie wiem jak wygląda Wasz jadłospis ale może ogranicz słodycze i sól będzie dobrze

wiesz co ja też łykałam ostatnio urosept i zobaczymy dzisiaj odbieram wyniki

a samopoczucie chyba ok zwłaszcza że jutro idę na kontrolę i będę miała usg ktg i diabetologa
jakoś wyjątkowo ciężko i długo czekało mi się na tą wizytę
no i teraz już będę chodziła co tydzień przez tą moją cukrzycę ciążową
luzik;-)

ja też mam cukrzycę, a wizyty mam rzadko.. no nie wiem o co cho :eek: ktg jeszcze wcale nie mialam, diabetologa i gina - co miesiąc..

katarzyna odpoczywaj ile się da będzie dobrze
a jak my tutaj tak mówimy to tak jest i tyle :tak:
tylko nie zamartwiaj się za dużo i dbaj o siebie zmień dietę jeśli za dużo przybierasz
ja przy mojej diecie cukrzycowej zatrzymałam się z szybkim przybieraniem

nie wiem jak wygląda Wasz jadłospis ale może ogranicz słodycze i sól będzie dobrze

Kasia dzieki za pocieszenie :) najpierw za malo przytylam wiec sobie pofolgowalam: paczki, drozdzowki, batoniki itp... a teraz jak w nalog wpadla to odstawic.. no ale czego sie nie robi dla malenstwa :( jeszcze jutro do pracy pojde a potem na l4 bo nie daje juz rady :(

reklama
Do góry