reklama

Teścik

reklama
Jak ktoś ma ujemna bete tyle dni po stosunku to ciąży nie ma i ona się nie pojawi magicznie , bo przecież plemniki żyją max 7 dni ale to naprawdę nie często się zdarza przeważnie żyją 3 dni , ale załóżmy nawet jeśli to to 7 dni Plus ewentulana implatacja zarodka , to po 19 dniach powina ci wyjasc beta powyżej 5

Ale jak nam nie ufasz to idź na betę jeszcze raz I zobacz czy masz przyrost 😃 skoro tak bardzo myślisz że dopiero teraz 19 dni po stosunku beta ci się podwoi

nie i masz na to dowód. Po co robiłaś badanie z krwi skoro nie ufasz wynikowi? Czego od nas oczekujesz?
Bo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?

O dawno nie było...
Nawet nie czytam od razu jestem z krzesłami 🙋‍♀️
Work Chairs GIF by vonrock.de

Dziewczyny ile razy bedzicie jej odpisywać i tak bedzie was specjalnie ciągnąć za język bo ma swoje racje :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry