reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teścik

reklama
Bo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?
nie mamy szklanej kuli i nikt nie wywróży Ci przyszłości 🔮🤦🏻‍♀️

Bo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?
Już ci w poprzednim koncie 10 razy odpisaliśmy że nie jesteś w ciąży ile jeszcze kont zaloYsz i będziesz pytać serio myślisz że nikt nie pamięta i nie połączy faktów dziewczyno ile masz lat dziecko by więcej zrozumiało

Już ci w poprzednim koncie 10 razy odpisaliśmy że nie jesteś w ciąży ile jeszcze kont zaloYsz i będziesz pytać serio myślisz że nikt nie pamięta i nie połączy faktów dziewczyno ile masz lat dziecko by więcej zrozumiało

Hahahahahay znowu fejk

reklama
Teraz patrze to na stronie,, gdziepolek ,,, gdzie odpowiadają farmaceucji zadał ktoś takie same pytanie tabletki anty + beta 0.14 .... Więc chyba ktoś ma poważne zaburzenia , jak ktoś nie wierzy becie to nie wiem niech odczeka 8 miesiacy i zobaczy czy brzuch rośnie, albo to faktycznie troll bo to aż już nudne się robi

Do góry