reklama

Teścik

reklama
Bo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?
nie mamy szklanej kuli i nikt nie wywróży Ci przyszłości 🔮🤦🏻‍♀️

Bo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?
Już ci w poprzednim koncie 10 razy odpisaliśmy że nie jesteś w ciąży ile jeszcze kont zaloYsz i będziesz pytać serio myślisz że nikt nie pamięta i nie połączy faktów dziewczyno ile masz lat dziecko by więcej zrozumiało

reklama
Teraz patrze to na stronie,, gdziepolek ,,, gdzie odpowiadają farmaceucji zadał ktoś takie same pytanie tabletki anty + beta 0.14 .... Więc chyba ktoś ma poważne zaburzenia , jak ktoś nie wierzy becie to nie wiem niech odczeka 8 miesiacy i zobaczy czy brzuch rośnie, albo to faktycznie troll bo to aż już nudne się robi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry