Balbinka777
Początkująca w BB
Dziękuje za wszytskie odpowiedzi mi udzielone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mamy szklanej kuli i nikt nie wywróży Ci przyszłościBo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?
Już ci w poprzednim koncie 10 razy odpisaliśmy że nie jesteś w ciąży ile jeszcze kont zaloYsz i będziesz pytać serio myślisz że nikt nie pamięta i nie połączy faktów dziewczyno ile masz lat dziecko by więcej zrozumiałoBo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?
Na kilka dni przyjęte później powrócisz pod innym nikiem pytając , czy beta 25 dni po stosunku będzie wiarygodnaRozumiem wsyztakie odpowiedzi przyjęłam do świadomości dziękuje
Już ci w poprzednim koncie 10 razy odpisaliśmy że nie jesteś w ciąży ile jeszcze kont zaloYsz i będziesz pytać serio myślisz że nikt nie pamięta i nie połączy faktów dziewczyno ile masz lat dziecko by więcej zrozumiało
Nudzi się młodzieży w końcu weekend mająHahahahahay znowu fejk