Balbinka777
Początkująca w BB
Do okresu niby mam 5 dni jeszcze ale zazywam tabletki anty czy one mogą mieć wpływ na wynik bety hcg ?tak, wynik jest wiarygodny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do okresu niby mam 5 dni jeszcze ale zazywam tabletki anty czy one mogą mieć wpływ na wynik bety hcg ?tak, wynik jest wiarygodny
Rozumiem czyli nie muszę się obawiać ze to są różne wyniki czy coś ?tak, to nadal jest to samo tylko tym razem podali dokładna wartość. W każdym razie możesz to traktować tak jakby tam było <0.5
tabletki anty nie działają na takiej zasadzie. Gdyby była ciąża to by wynik był większy w tym przypadku od 2.9, ale raczej od 5. Tabletki anty nie fałszują wyniku beta HCG i nie maja z nim nic wspólnego. Wniosek jest jeden - nie jesteś w ciążyA tabletki anty nie wpływają na beta hcg ?
nie. Wystarczyło uważać trochę na matematyce. To jest podstawowa wiedzaRozumiem czyli nie muszę się obawiać ze to są różne wyniki czy coś ?
Tabletki nie mają wpływu wynik po 19 dniach jest wiarygodny. W ciąży nie jesteś i wyniki są takie sameDo okresu niby mam 5 dni jeszcze ale zazywam tabletki anty czy one mogą mieć wpływ na wynik bety hcg ?
Rozumiem dziękuje za udzielenie informacji test ten robiłam 19 dni od stosunku i 9 dni od owulacji to już powinien być wiarygodne ?tabletki anty nie działają na takiej zasadzie. Gdyby była ciąża to by wynik był większy w tym przypadku od 2.9, ale raczej od 5. Tabletki anty nie fałszują wyniku beta HCG i nie maja z nim nic wspólnego. Wniosek jest jeden - nie jesteś w ciąży![]()
Nie jesteś w ciążyRozumiem dziękuje za udzielenie informacji test ten robiłam 19 dni od stosunku i 9 dni od owulacji to już powinien być wiarygodne ?
Do okresu mam niby 5 dni ale to już i tak powinno coś wskazać ?Tabletki nie mają wpływu wynik po 19 dniach jest wiarygodny. W ciąży nie jesteś i wyniki są takie same
ile razy trzeba Ci to napisać? Wynik jest wiarygodny. Nie wierzysz poczekaj kilka dni u powtórz badanie. Chyba, że troll powróciłRozumiem dziękuje za udzielenie informacji test ten robiłam 19 dni od stosunku i 9 dni od owulacji to już powinien być wiarygodne ?
beta jest wiarygodna 10 dni po owulacji.Do okresu mam niby 5 dni ale to już i tak powinno coś wskazać ?