Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kolejnym pomyslem bylo to jak wrocilam ze szpitala zeby nakarmic mnie kawa zbozowa... robila mi kubki co 15 min mowiac ze musze miec duzo mleka...
A jak to sie skonczylo - gigantyczna kolka u 3dniowego Maluszka
Nadal uwaza ze musze pic mleko... a tlumacze ze mleko krowie powoduje kolke...
Nic do niej nie dociera...
Nawet slowa poloznej...

Dobre rozwiązanie, ciekawe co by powiedziałaSłuchaj, to ja mam rozwiązanie.;-);-);-);-);-) Powiedz jej, żeby sama piła tą kawę, to będzie miała mleko w cyckach i będzie mogła karmić małą
Co za głupoty ludzie wymyślają... To ciekawe, czyje mleko piją krowy, że tyle go mają???
często ją nakrywam z głową w szafce jak wpycha do szafki foliówke i z napchaną buzią jak chomik udaje ,że nic w buzi nie ma , a przed wnuczkami chowa w panice ehh
no twoja o serduszku nie myśli jak sie objada, a moja niby skąd ma zaparcia no przecież nie od słodyczyto rak to nie słodycze
![]()

zarzucać nam, ze się małą nie zajmujemy, że ją głodzimy, specjalnie ją chłodzimy i narażamy na niebezpieczeństwo bo chcemy żeby do szpitala trafiła...w momencie, w którym wspomniała, że ona by się lepiej nią zajęła, że my moglibyśmy się wyprowadzić i usłyszałam coś o tym, ze opieka społeczna by nam ja mogła zabrać...no cóż...uciekłam stamtąd i już nie wróce nigdy!!!!