Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie stać nas na mieszkanie, a u moich rodziców nie ma miejsca

ja już mam tego dość nie wiem co mam robić.. Mąż pracuje, ja dopiero skończyłam liceum.. z jednej wypłaty nie jesteśmy w stanie ani wynająć mieszkania ani wziąć kredytu. Teściowa jest pijaczką, jak byłam w ciąży życzyła mi aby moje dziecko było chore teraz nie pamięta bo to po pijaku było.. groziła mi nie raz, że mnie zrzuci ze schodów.. Kradnie, ja muszę zamykać pokój ... Jeszcze tyle złego nikt mi w życiu nie życzył.. ani nikt mnie tak nie traktował jak ona.. teraz nie pije dużo a jak wypije to przez kilka dni nie ma jej w domu. AAle wpiernicza się we wszystko, wszystko musi wiedzieć.. Ja już nie daje rady

Jej ja uważam ,że teściowa to skarb i trzeba ją jak naj głębiej zakopaćalbo mieszkać jak naj dalej chociaż moja ostatnio nawet powiem wam zadowolona ze mnie i zaczęła się okropnie o mnie martwić za 12tygodni na poród przyjeżdza i mam nadzieje ,ze mi dziecka nianczyc nie bedzie za bardzo ;(