Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze szukaja podobienstwa do siebie ? Przeciez to normalne, tak wielu ludzi reaguje, nie widze w tym nic wrednego.Albo ze zdjecia robia ???

;-);-)Wiesz co Agacinka, mam wrazenie ze przesadzasz. Przeszkadza ci ze dziadkowie mowia, ze wnuczka duza ???Ze szukaja podobienstwa do siebie ? Przeciez to normalne, tak wielu ludzi reaguje, nie widze w tym nic wrednego.
Odpowiadam uprzejmie
Nie ma nic wrednego w tym że ktoś powiem no ale ona podobna do taty... Ale jest coś dziwnego w tym że jest się głuchm na wszystko co ma związek ze mną...
Dam przykład... Malutka moja niunia ma kręcone włoski... Mój mąż ma raczej proste może lekko falują a raczej falowałyby gdyby miał dłuższe ale że ma krótkie to sa proste... Więc oni powiedziel (tescieowie) że mała ma włoski po dziadku... Na to moja mama i mój mąż dodają że ja miałam identyczne kreciołki jak byłam mała... Otóż obie wypowiedzi minęły jak wiaterek - zero reakcji - na następnym spotkaniu rodzinnym - znowu ten sam temat - bo była babcia a przedtem jej nie było... - i oni znowu że takie włoski to tylko po dziadku bo przecież oni oboje mają proste(ja częto prosuję włosy... - ale to nie zmiania faktu że ma kręcone...) jednak i tym razem nie doszłyśmy do głosu... I po prostu jest mi przykro że na bardzo wiele rzeczy oni zwracają uwage że to na pewno nie ode mnie - na pewno ode mnie będą te złe cechy... na przykład zachowanie w późniejszym okresie - co do tego nie mam watpliwości...) jest to lekko mówiąc wkur...jące po prostu i tyle... No nic.
Albo ze zdjecia robia ???
OK. Robienie zdjęć nie jest złe - wszyscy robia małej zdjęcia ale tylko oni na złośc nie wyłączają flesza a zdjęcia robią z odległości 10cm od warzy małej bo są slei jak krety!!!! jakby ktoś ci przytykał latarkę do oczy podobał by ci się to??? Mi jakoś nie za bardzo i nie podoba smi się że wogóle nie zwracaja uwagi na to co ja mówię ... On mnie nie lubią i jest o jasne... Gdy tam przychodze do nih z małą - to po ich minach widać jedyne słowa któr chcieliby powiedzieć : OK teraz możesz juz iść i wróc za nie wiadomo kiedy!!! Niemiłe uczucie wierz mi...
Rozumiem, ze z roznych powodow nie przepadasz za tesciami, ale chyba poza tym troche sie nakrecasz.
Pomysl, ze uczysz swoja corke od poczatku takiej negatywnej postawy (to moze sie kiedys odbic na tobie) i moze uda ci sie zachowac wiekszy dystans do calej sprawy ?
Nie uczę nikogo negatywnej postawy - na te tematy jeśli juz z kims rozmawiam to nie w obecności dziecka i nidgy przy niej nic nie powiedziałam...
Hmm, no i cieszyc sie ze wnuczka kopnela babcie ???:-( Pewnie, ze na razie dziecko robi to nieswiadomie ale za jakis czas ty sie znowu ucieszysz, ona juz zrozumie twoja radosc z jej zachowania i nauczy sie naprawde tak zachowywac. Ja juz widzialam dziecko, ktore kopalo i bilo dziadkow. ...
Też się nie zrozumiałyśmy... Mała po prostu nauczyła sie sama oponowac jak jej coś nie pasuje i cieszę się że nie wychodzi to znowu ode mnie - słowa ona tego nie lubi - tylko od niej samej - mała sama pokazuje że jej się to nie podoba... Poza tym jak juz kopnęła babcię to nie podeszłam i nie powiedziałm BRAVO!!! i nie klaskałam w ręce więc mała raczej nie mogła wiedzieć że mi się to podobało lub nie...
Dziwnie w ogole u was jakos - ty sie cieszysz z wizyty szwagra, a jego rodzony brat czyli twoj maz wychodzi z domu zeby sie nie zdenrwowac... ???![]()